Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

Do Quicksand

Polecane posty

Wrażenia ciężko opisac, jak jeździłaś już moto, i podobało Ci się to znaczy, że złapałaś bakcyla, bez wzgledu czy była to 250 czy 750 ;) Ogólnie polecam na poczatek np. Gs 500 (Suzuki), zwrotny, lekki fajny dla kobiety.Sama bym nie wymieniała gdyby nie wypadek. Na kurs idź śmiało - fajne doświadczenie a i zdać jest łatwo :)

Gość anUNPRACTIC Gift is a bad gift
ech dwie blondnyny sie dobrały teraz chcą udawać jakie to z nich meny :p szał pał

wlasnie mialalm sie zapytac czy jest trudno zdac:P moj byly facet jezdzil suzuki bandit nie pamietam jaki ale podobny do twojego i czasami sobie wyjezdalismy na przejazdzki, obecnie po nim zostal mi moj rozowy kask z japonskim smokiem:P

bandit też fajny , sporo moich znajomych motocyklistek na nich jeździ ;) jak masz prawko na B będzie Ci dużo łatwiej , choć by przez testy..

Kant ja na swój pierwszy zbieralam kasę cały ogólniak, odmawiałam sobie dużo.Motocykl jak motocykl , ale ubiór odpowiedni , buty, kask też kosztują niestety bardzo dużo..

mińskiem nie miałam okazji, WuEska , Mz-tką, owszem. Pozatym junak i dniepr - z czystej ciekawości znajomy lubuje się w takich ;)

Gość Podejrzany typek
Jagbyście laseczki mogły to rozpożądzając swoimi organami napiszcie że ja biorę wasze cipki :classic_cool:

Gość Podejrzany typek
Cycki masz fajne? to też wezmę :)

Gość booooooze baby na motocykle
wsiadaja ozesz ty kurwa przeciez to samobojstwo one nie powinny wsiadac do samochodu w roli kierowcy a co dopiero na scigacza chcialbym zobaczyc babe na scigaczu i w ogole jak jedzie i sie rozjebuje w rowie to musi byc przekomiczny widok w osobowkach mozna boki ze smiechu zrywac a na scigaczu to pewnie ludzie ze smiechu umieraja...

Kant, przynajmniej wiesz co lubisz ;) a Twoje spostrzeżenie wyjaśnia dleczego kobiety świetnie sobie radzą na pojazdach jednośladowych (również rowerach)- gdy dosiądą, to nie chcą zejść albo spaść :D

Gość OstraSiostra radze Ci
Wstaw lepiej jakies foto w okularach znowu:O Bo tym to szału nie zrobisz...:O

Gość booooooze baby na motocykle
ty chyba jezdzisz ale z na siedzeniu pasazera, najpierw wrzuc filmik jak ujezdzasz scigacza bo mi usmiech z twarzy nie schodzi od kiedy przeczytalem posty w tym temacie :D

Gość Podejrzany typek
To biorę wszystko :classic_cool:

Gość Podejrzany typek
Jest ryzyko- jest zabawa :P Jak jazda na motorze ;)