Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingdomoflove

jakie kolory sa teraz modne?

Polecane posty

Gość kingdomoflove

ostatnio nie jestem na czasie a chcialabym wiedziec. co jest teraz modne? chodzi mi przedewszytskim o kolory. mysle ze "modowe" forum bedzie najlepszym miejscem do uzyskania odpowiedzi. czekam wiec na wasze komentarze :))

Gość kingdomoflove
nie wyswietla mi tematu :/

Gość kingdomoflove
kant dupy po pierwsze super nick. usmialam sie :) po frugie ja pytam glownie dlatego, ze niedlugo wybieram sie na wesele i nie wiem jaka kiecke kupic wiec na wstepie czern odpada ale ciemny intensywny niebieski? mysle ze warto sie nad tym zastanowic

Gość mama mia*
no wiesz moda modą, ale nie wszystkim pasuje akurat "modny" kolor :) ja tam sie nie sugerują kolorem,który jest modny, chodzą w takich ciuchach o takich kolorach w których mi twarzowo:P

Gość bzdura totalna z tym kolorem
mieszkam w Paryzu od kilkunastu lat,dokladnie sledze wszystkie nowosci kosmetycznei ten kolor paznokcia jest tylko uwazany za modny w Polsce bo pojawila sie reklama w jakiejs polskiej gazecie.Natomiast tu nigdy nie widzialam jego. Chanel proponuje kolory brazu ciemnego wisni ,ciemnego fioletu tak samo jak inni wielcy YSL czy Dior.Co do kolorow ubran to zdecydowanie modny teraz czarny.Ale jezeli chodzi o suknie wieczorowe to juz mozna troche poszalec.

Mieszkam w Polsce i pisze o tym co jest w Polsce. Nie napisalam, ze kolor ten jest "modny" tylko, ze zostal niedawno odkryty i jest pewna nowoscia, poniewaz jakos wczesniej nie zauwazylam go w polskich sklepach ani na polskich kobietach. A Ty skoro jestes taka "paris" to nie przesiaduj na polskich forach tylko tam sie mądruj :D Śmiac mi sie chce z takich "swiataowych" Polakow. A jakie kolory sa modne w Paryzu? te same co i wszedzie. Polecam: www.style.com dla tych czepialskich.

Gość bzdyra totalna z tym kolorem
Trzeba gdzies mieszkac.Nie mam zamiaru sprawiac Ci przyjemnosci i po kilkunastu latach wracac do Polski.Masz male horyzonty a Polska to nie swiat i przykre ale prawdziwe ze jeszcze malo sie w tym swiecie liczy.Jakim trzeba byc ograniczonym zeby mowic ludziom ze polskie strony netowe sa tylko dla Polakow mieszkajacych w Polsce.Litosc mnie na Ciebie bierze.

A jednak w jakis sposob czujesz sie zwiazana z tym krajem, ktory obrazasz. No bo jak inaczej wytlumacycz spedzanie czasu na poskich stronach interetowych? Najwyrazniej chyba w tym Paryzu nudzisz sie tak samo jakbys sie nudzila w Polsce. Dlatego to Ciebie jest mi zal. Paryz to nie wszytsko. P.S. Moda modą, ale w odcieniach wisni (ktory to nam proponujesz) w ciagu ostatnich kilku miesiecy widzialm tylko babki po 40stce, wiec raczej ten kolor z wybiegu nie wyszedl na ulice, a to chyba w modzie jest najistotniejsza. Reszta to szuka dla sztuki, ktora jesli kogos interesuje, moze ja sledzic na biezaca no style.com (a sledze na biezao rozne strony internetowe typu LB, wiec nie mowie tego tylko na podstawie obserwacji ludzi we Wroclawiu) Tyle w temacie.

Jestes uszczypliwa - niepotrzebnie.Mnustwo Polakow mieszka za granica.Tak sie uklada zycie Gdybym napisala ze mieszkam w Nowosybirsku pewnie nie zauwazylabys w tedy tego b ale Paryz zadzialal.Smieszna jestes i zakompleksiona.Czytaj uwaznie co do kolorow bo pisalam o koloze paznokci mowiac o odcieniach bordo czy brazow.A ulica we wroclawiu i tak mnie nie interesuje.Polki ubieraja sie jak lolitki.Nie ma roznicy czy do pracu czy do dyskoteki czy na uliceKrzykliwie i wyzywajaca. acha ja mom to szczescie ze moge siedziec i na stronach polskich i francuskich a nawet angielskojezycznych bo sobie moge wszedzie poczytac i popisac.Sadzac po Twoich odpowiedziach jestes tak ograniczona ze uwazasz ze internet ma granice

Gość kingdomoflove
ludzie laski dajcie spokoj ja tez mieszkam w glasgow i jak widze jak tam ubieraja sie ludzie to stierdzam ze polki ubieraja sie naprawde dobrze. a co do waszej klotni. czy naprawde jest sens? co za roznica kot gdzie mieszka?

Gość sraty taty dupa w kraty ot co
a ty pizdo odmozdzona juz nie jestes Polka? to ze nie mieszkasz w polsce nie uczynilo z ciebie chinki, wiec zapewne ty tez sie ubierasz jak szmata bo tez jestes POLKA -idac za twoim tokiem rozumowania, zal ciebie szmato

Gość uuuuu dosyc ze styl
polaka skomentowano to jeszcze pokazano polską kulturę! Brawo 2w1

Gość wstyd mi ze jestem polka
polacy to wieśniacy,prostacy, chamy i tak już zawsze zostanie!!!!!!! zaluje ze nie moge wyrwac sie z tego nedznego kraju!! wiochą z kazdej strony zawiewa!!!! a co do ubioru polek to sie poniekąd zgodzę!!! wiekszość się ubiera tak że pożal się panie boże!!!!! zwłaszcza 13-14latki,zaczynają robić z siebie "tirówki"

posluchaj prymitywie tato dupa.Sam nick swiadczy i twoim chamstwie.jak czytam takie wypowiedzi jak Twoja to naptawde wstyd mi ze jestem Polka i przestaje tesknic za krajem.

Mnóstwo a nie mnustwo ;) Nie mam nic do Polaków mieszkających za granicą, każdy może mieszkac tam gdzie mu sie podoba. Prawda jednak jest taka, ze wiekszosc Polakow mieszkajacych za granica to najwieksza cholota i buractwo. Zobacz co dzieje sie w UK, irlandii ... Tam to dopiro wstyd przyznac sie ze jest sie z Polski :D A co gorsza wielu ludziom takim jak Ty, co pokazalas, przewraca sie w dupach po wyjezdzie za granice tak jakby to byl niewiadomo jak wielki wyczyn. Prawda jednak jest taka, ze nadal jestes Polka i bedziesz nia, na Twoje nieszczescie, wiec nie musisz zgrywac bog wie kogo, bo jestes dokladnie taka sama jak my wszyscy z ta mala roznica, ze czujesz sie lepsza z tego powodu ze mieszkasz w Paryzu. Niemniej Twoj sentyment do Pl jak widac jest i bedzie .. No bo co robisz na polskiej stronie? Co do stylu ubierania mysle, ze Polacy nie maja czego sie wstydzic. Przeciez mamy tutaj wiekszosc tych sklepow, ktore Ty masz w tym swoim Paryzu ... Nie zarabiamy tyle ile w Europie zachodniej w zwiazku z czym wydajemy duzo mniej pieniedzy na ciuchy niz oni. A jednak sledzac LB widac, ze zestawy polskich dziewczyn dorownuja tym zagranicznym. To jest wyczyn, mniej miec a zrobic z tego cos dobrego. Wiadomi, ze gdyby przecietna nastolatka wydawala na szmaty tyle co jakas spasiona gowniara z UK, zrobilaby w tym kraju furore. Zaloze sie ze bylaby o niebo lepiej ubrana niz przeciernba kobieta w UK/. Oczywiscie, jest w PL duzo bezguscia ale w ktorym kraju tego nie ma?

Gość bzdura z tym kolorem
anxipankxi - masz racje.Tobie tez milego dnia.

Gość samsung corby
Anxi ile masz lat? ;)

A samsung Corby powinien sie nazywac "Samsung jajo" i miec w komplecie obudowy wielkanocne. W sam raz do koszyczka na swieconke. hehe :P Sory za oftopa, ale tek corby ma tak nietrafiony ksztalt ...

Gość kingdomoflove
a mozemy wrocic do tematu?

Gość samsung corby
Nie obawiaj sie nauczyła, tylko zastanawiam się ile masz lat. Bo niektóre Twoje wypowiedzi powalają dojrzałością, z kolei inne świadcza, że masz nie więcej niż 15 lat ;) Poza tym na zdjęciu na swoim blogu dość młodo wyglądasz, stąd moje pytanie :) No ale skoro nie chcesz zaspokoić mojej ciekawości, to znaczy że jeszcze młoda jestes i wstydzisz sie przyznać :P

Gość bla bla bla_23
ja rowniez proponuje wrocic do tematu czyli JAKIE KOLORY SA TERAZ MODNE i chcialabym rozszerzyc to pytanie o jakie tkaniny?

Widzisz Corby, kobeta zmienną jest, a mój znak zodiaku dodatkowo to potęguje :D. Koniec off topu :) Pozdrawiam

Gość bla bla bla_23
anxipanxi odpowiedz na moje pytanie

Gość NiUśKa KiSs P
Ja kocham szary i czarny. :P:P:P:P:P:P Dobrze że dla mnie będą te kolory modne ;P No i oczywiście seledyn i ciemny granat :P Mmm to będzie rok :):):)

Gość no to teraz pewnej babce
powiem, ze ten kolor lakieru do paznokci, ktory pokazala anxipanxi widzialam juz w wielu niemieckich gazetach o modzie i podobno ma to byc hit sezonu wiosna/lato 2010.

Gość
Anxi ja mam parę "miętowych" ciuszków,parę sezonów temu się nim zachwycałam :)

Jakieś 4 lata temu również zachwycałam się tym kolorem, ale wtedy nawet nie wiedziałam, że nazywa się "miętowy". To była wówczas pistacja ;) Miałam torbę z H&M w tym kolorze, późnij szalik i czapkę, sweter, kardigan. I tak zupełnie zapomnialam o tym kolore, przeruciłam się na "łososiowy" jeśli chodzi o pastele ;) aż tu nagle ten lakier od Chanel na nowo przypomniał mi o tym odcieniu :) Moda ma to do siebie, że zatacza duuuuże koło i powraca ;)