Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda6543275

nie warto robić 1 krok do faceta, oni i tak tego nie docenią

Polecane posty

Gość Magda6543275

... mam takie doświadczenia, że pierwsza startowałam:) w końcu faceci tak narzekają na nieśmiałość i gadają o równouprawnieniu:P Na wygląd nigdy nie miałam powodów do narzekań, jestem szczupła zgrabna, mam miłą twarz, ładne oczy i długie włosy do pasa, więc czemu nie??? zagadnęłam do 4 facetów i zaznaczam że oni byli całkiem normalni, nie jestem blacharą itd itp. skończyło sie na tym tak że dwóch się wycofało ze strachu, jeden koleś odezwał sie do mnie PO UPŁYWIE ROKU!!! jak olałam kontakt bo nie wykazywał się inicjatywą a w czwartym mocno sie zauroczyłam, już uwierzyłam że spotkałam kogoś wyjątkowego - niestety okazało się że byłam tylko zabawką na pocieszenie bo on był w toksycznym związku z jakąś lafiryndą która go zdradzała :O:O:O pozdrawiam

Gość jasnowlosy niski owlosiony
zagadnęłam do 4 facetów i zaznaczam że oni byli całkiem normalni a moze tylko ci sie wydawalo ze tak jest:D

Gość jakija
chyba nie jest wazne kto zrobi 1 krok, wazne zeby obiekt zrobil 2 inaczej bez sensu

Gość Magda6543275
hmm ja podeszłam do tych kolesiów w codziennych sytuacjach, jak czasem pójdę do jakiegoś klubu to tez pierwsza zagaduję:D nie sądzę żeby jedni różnili się aż tak bardzo od drugich... Po tych przygodach odechciało mi się pierwszej podchodzić:P

Gość doceniaja dzieki temu
ze ja startowalam do faceta ktory mi sie podobal on mogl spokojnie uderzac do mojej kumpeli ...

i bardzo slusznie. A co!!!Piekna jestes to niech oni podchodza.Z opisu powalasz uroda.

Gość jasnowlosy niski owlosiony
jakbym byl przystojny i wysoki to na pewno bym sam podszedl ozesz ale popuscilem fantazyjęęę.......

Gość Magda6543275
cóż chyba tak łatwo się nie poddam... 4 facetów to za mało. I tak macie problemy żeby zagadnąć do ładnych dziewczyn:P :classic_cool:

Gość Magda6543275
revolver ja w ogóle na nic nie czekam bo bym normalnie życie przegrała :classic_cool:

Gość lektura na dziś
GREG BEHRENDT LIZ TUCCILL0 "Nie zależy mu na tobie.."

Gość Magda6543275
na co mi ta kretyńska lektura??? książka jaką chcę przeczytać nosi tytuł "teoria wszystkiego" ale za cholere jej nie mogę w bibliotece znaleźć :O

wow.I na dodatek madra z Ciebie kobieta.Niech juz startuja do Ciebie w podskokach.