Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalene_

dobra- to co myślycie o tym??? P

Polecane posty

Gość magdalene_

22 lata, dziewica-powod? na mojej drodze pojawiali sie sami idioci, a nie chce sie przespac z pierwszym lepszym, nigdy sie nie zakochalam jeszcze, czekam na odpowiedniego faceta. Tyle :) Problem? ostatnio coraz czesciej mam ochote na seks. Jasne ze jak kazda normalna kobieta o tym mysle czesto,ale w ciagu ostatnich tygodni popadam w jakas obsesje. Za pare dni mam 1 od dawna randke. I dzis rano jak sobie pomyslalam o tym chlopaku to poczulam takie podniecenie ze myslalam ze nie wytrzymam. Boje sie ze jak dojdzie chociaz do pocalunku to sie na niego po prostu rzuce. Nie wiem czy to normalne jest? Bo ja caly czas mysle o seksie! Zwariuje chyba...

Gość hoł hoł
normalne myślenie

Gość magdalene_
tylko jak tak dalej bedzie to ja nie wiem jak skoncze...zle oj zle na pewno

Gość hoł hoł
jak masz randkę i to nie pierwszy lepszy,zamiast kolacji lub kina,od razu niech Cie przeleci i problem z głowy

Gość Elwira z Zakopanego22
A co nas moze opchodzic ze jestes szmata

Gość magdalene_
nie jestem szmata,bo juz dawno bym spala z conajmniej 10 facetami w takim razie, wiec bez takich tekstow a co w sytuacji gdy za jakis czas gdy juz bede z jakims facetem i zdecyduje sie na seks, i powiedzmy ze nie bede przy tym jakas pruderyjna czy niesmiala i ze bede miala duzy apetyt na to, czy to bedzie zle o mnie swiadczyc? czy jako dziewica ktora decyduje sie na seks dopiero z odpowiednim mezczyna to musze byc swieta? co myslicie na ten temat? Tylko bez jaj :P

Gość Mackuu
Moim zdaniem Dziewictwo Określa dusze człowieka . To Tylko zależy od Ciebie jak zachowasz się wobec niego . Może jemu się to spodoba ,albo znienawidzi Cię . Raz się żyje Kochana

Gość magdalene_
no wlasnie... tylko wydaje mi sie ze dziewica jest postrzegana jako dobra,mila,sympatyczna,niesmiala dziewczyna w dzisiejszych czasach. Nikt sie by po mnie nie spodziewal ze jeszcze nie spalam z chlopakiem. dlaczego to jest takie popaprane

Gość Mackuu
Dlaczemu Nikt By się nie spodziewał ? Co Przez to rozumiesz ?

Gość magdalene_
Tu mialam na mysli moich znajomych czy moja mame...wszyscy patrza na mnie jak na super zdecydowana, pewna siebie osobe, ktora ma powodzenie u mezczyzn itp itd a z drugiej strony dziewica..czy to sie ze soba nie kloci tez?

Gość Mackuu
Może i się kłóci . Ale po to kobieta jest stworzona według mnie . By uwodzić mężczyzn . Dobierz sobie kogoś takiego ,kto ceni to ,że jesteś dziewicą . Chociaż teraz już pewnie niewielu takich jest ...

Gość magdalene_
no nie tylko po to chyba :P nie spodziewam sie jakiejs ogromnej radosci gdy oznajmie chlopakowi ze jestem dziewica. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie mnie zle ocenial i wszystko bedzie dobrze :)

Gość Mackuu
No właśnie oto chodzi ; > Jeśli mu nie będziesz pasowała to nie zna się na rzeczy . Może powiedz mu odrazu czy chce próbować z kimś takim jak Ty. Wkońcu Ty też możesz mieć jakieś wyrógowania . Facet musi akceptować to że jesteś dziewicą i koniec .

Gość magdalene_
dzieki :) ciesze sie, ze hociaz 1 facet tak mysli :)

Gość bezkonkurencyjny
jak by więcej tak myślało nie miałabyś "dziewica-problem" :O tylko pukałbyś się ino by furkotało :P

Gość Mackuu
Ale Ty byś chciała uprawiać sex z kimś ? Czy chcesz pozostać tą dziewicą .

Gość magdalene_
pytanie :P chcialabym ale nie z kims tam...z pierwszym lepszym facetem z ulicy Wlasnie w tym problem, chcialabym sie z kims zwiazac, moze nie koniecznie zakochac,ale zeby ten ktos byl dla mnie wazny i ja dla niego. Mialam wiele okazji zeby sie przespac z facetem, nie jestem az tak pewna siebie,ale na kazdej imprezie by sie znalazl facet. Ale nie tego chce.

Gość Mackuu
A Niewiem ... Mieszkasz gdzieś w dużym mieście ? Gdzie można często się spotkać z tzw . Napaleńcami ?

Gość magdalene_
hah od nie dawna mieszkam w niewielkim miescie...a jakie to ma znaczenie? :)

Gość Mackuu
No określam czy jesteś twarda laska ; DD

Gość magdalene_
haha jestem :P co tygodniowe imprezy przez pare miesiecy nic nie zmienily jesli to ma jakies znaczenie Nie wskocze pierwszemu lepszemu do lozka i tyle :) Niech to najlepiej zamknie temat:)