Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem brzydka i przytlacza mn

jestem brzydka i mnie to przytlacza

Polecane posty

Gość zachowuje sie jak baba
ale biadolisz :p uzalasz sie nad soba zamiast cos w sobie zmienic. Nie lubie jak ktos mowi ze jest za gruby, bo ma 10 kg za duzo i takie tam sratata ale na diete nie przejdzie bo po co? lepiej stekac nad swoim losem. wiec zacznij sie zdrowiej odzywiac, uprawiac sport. Kup odrzywke do brwi i rzes, idz do kosmetyczki niech ci je zrobi hennna i pokaze jak sie malowac, idz do dobrego fryzjera. Popros dobra koelzanke aby Ci pomogla wybrac fajne ciuchy i bedzie coraz lepiej :)

Gość bzyyymmmkka
ja mam długi i duzy nos i mam na jego punkcie straszne kompleksy, figura podobno ok 168cm 53 kg, ale mam baaaardzo niska samoocene i jestem niesmiała bardzo...

wkurwiona----> a wezmiesz je z cala reszta?:)

Gość zachowuje sie jak baba
ja tez bylam niesmiala mam tez dosyc duzy nos ale naprawde mozna w sobie cos zmienic na lepsze. Moze jakbys nosila okulary to nos by sie nie wydawal taki duzy?

Gość bzyyymmmkka
okulary... raczej nie, nie mam wady wzroku, poza tym mam juz aparat na zębach......sami widzicie jak wyglądam.

Gość koooral
bzyyymmmkka a ten chłopak nie chce zdjęcia? jeśli chce to mu daj bo sam zacznie szukać:P

Gość koooral
to witaj w klubie też mam aparat na zębach... w poniedziałek sciągam:)

Gość bzyyymmmkka
a ja dopiero zaczęłam nosic ten aparat. Mam mnóstwo ładnych koleżanek, którym wyglądem nawet do pięt nie dorastam i jak tu mieć wysoka samoocene. nie maluję sie mocno, nie chodze na solarium, nie nosze tipsów. taka jestem nijaka szara mysz:(

to moze podpowiecie mi, co najlatwiej i najszybciej mozna w sobie zmienic? chcialabym dobrze zaczac i zyskac entuzjazm :)