Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawianek33

Dlaczego kobiety skamlą i pełzają przed nami facetami?

Polecane posty

Gość hoł hoł
szczęśliwie niezakochana dlatego jesteś szczęśliwie niezakochana

no napewno nie na kase, chyba by taki w morde zarobil mnie inni faceci nie interesuja bo ja mam swojego faceta

Gość hoł hoł
półka tak z miłości i szacunku :) ty pracujesz a Twój facet tak Cie szanuje że siedzi w domu

ja pracuje i moj facet tez pracuje nie wpadlo ci do glowy ze sa kobiety dla ktorych stan portfela faceta nie mam znaczenia w momencie poznania

Gość szczęśliwie niezakochana
hol hol wlasnie, jestem szczęśliwa, mimo że niezakochana, albo szczęśliwa, bo niezakochana, albo szczęśliwa - niewazne czy zakochana. :)

Gość hoł hoł
ja się zgadzam też mam żonę i jak ją poznawałem to nie miałem wartościowego,w małżeństwie do wszystkiego dochodziliśmy razem szanuje żonę i kocham ponad życie,znam wile jej koleżanek które nie jedno proponowały i żona wie o tym pisze też to co obserwuje,co się dzieje.Dzisiaj pieniądz rządzi światem tak jest prawda

to dlatego pieniądz rządzi światem, bo wszystko jest takie drogie :/ pólka - dziękuję. ale szczęśliwie niezakochani nie szukają miłości :)

Gość hoł hoł
szczęśliwie niezakochana nie znasz dnia i godziny a miłość Cie sama znajdzie

tylko dla miłości zrezygnuję z bycia szczęśliwie niezakochaną.

Gość hoł hoł
powodzonka

Gość aster ed
Bo taka prawda... dla kobiet liczy się kasa i pozycja społeczna faceta, dopiero potem jak to już wszystko jest przychodzi czas na miłość...

Gość jestem zoonaty
musze niestety przyznacze jest...ostatnio ja poprosilem zeby mi pozwolila isc ze znajomym na piwo bo mial problem,musialem w zamian zrobic jej masaz stop,mowila ze ma zmeczone troche od chodzenia w szpilkach oraz sniadanie do lozka nastepnego dnia.

Gość kral krol
A ja mam sposób na swoją żonę... jak stroi fochy to ją łaskoczę, a że jest bardzo wrażliwa na dotyk... :) Zależy na jaką się trafi, ale to fakt też miałem wcześniej taką wielką damę że wyżej srała niż dupę miała... zarozumiałe to było, wiecznie o coś pretensje, wiecznie się jej coś nie podobało... i tylko wymagannia, non stop wymagała od innych ale nie od siebie samej, no i jak tu faceta może ch.....j nie strzelić.. z kolei inna z którą wytrzymałem 4 miesiace dla kasy zrobiłaby wszystko, nie wspominając o pokazach przed koleżankami jakim to samochodem ją wożę itp. żałosne...

Gość kędziorek zalążek
dla kobiet liczy się tylko kasa i szpan.. nie od dziś wiadomo że można je kupić jak się ma zasobny portfel, facet który jest bogaty jest z pewnością atrakcyjniejszy dla takich kobiet

Gość mistrz sristrz
Moja stara zamiast pójść do roboty ciągle tylko po coś ręce wyciąga... a leniwa jest jak diabli ...

Gość hoł hoł
drogie pani pamiętajcie „Bogactwo nie jest ulgą w kłopotach – jest tylko zmianą kłopotów”

Gość garry morder
Święta racja...

Gość cimoszko men
Moja żona kiedyś taka była, wymagająca i pychą przepełniona, ale ją przeszkoliłem i teraz jest ok..

Gość Udziec 29
ja tam wolę jak kobieta prosi o kasę :)

Gość antek xc
A ja wam powiem tyle, wiem z własnego doświadczenia że kobiety dla kasy zrobią wszystko bo dzięki temu mogą się lansować i czuć się jak księżniczki ... dlatego pełzają u naszych stóp ... bo same niczego w życiu nie potrafią osiągnąć, wszystkie sukcesy zawdzięczają nam facetom, za awans dają dupy, za wyzszą wypłatę obciągną szefowi, same każą się tak traktować...

Gość pulka.
CZY TY W KAZDYM TEMACIE MUSISZ COS NAPISAC?

Gość MedytacjeWiejskiegoListonosza
bo półka to pewnie wyslanniczka stulejarzy przegrywajacych zycie z f23, srednio raz na 5 postow tragicznie sie osmiesza, myli pojecia, a cale jej zycie to to smieszne forum, zal takich ludzi

Gość ouuKaro22
Bry! wiec rozmawiacie o półce czy relacjach damsko- meskich? bo juz nie wiem w co wnikac ;p