inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 8, 2010 ......... :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 8, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moni 2000w Napisano Styczeń 8, 2010 i Bogu dzieki!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katolik z krwi i kości Napisano Styczeń 8, 2010 W niedzielę o 00:15 losowanie juniora ze szkółki w Hattricku. Już nie mogę się doczekać. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tequila boom boom 0 Napisano Styczeń 8, 2010 piatek prawie sie skonczyl a ja siedze caly czas w domu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blady swit_ Napisano Styczeń 8, 2010 Dla mnie kazdy piatek jest taki sam..wiec to bez znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 8, 2010 Zauważyliście moją stopke???:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach