Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magfor

PROBLEMY ZE WZROKIEM CIĄŻA OKULISCI

Polecane posty

Witam wszystkie kobiety mam pytanko czy znacie dobrych okulistów w Poznaniu, którzy prowadzili lub prowadzą kobiety w ciąży z krótkowzrocznoscią i problemy z satkówką.Za wszystkie informacje Dzienkuje I CZY WZROK POGORSZYŁ SIE WAM I CZY PO CIĄŻY WRÓCIŁ DO STANU Z PRZED DZIENKUJE POZDRAWIAM

Gość problem ze wzrokiem
a siatkówką to dwie różne sprawy. Możesz napisac coś więcej o swoich problemach? ja akurat nie z Poznania, ale problemowa ;) Pozdrawiam

WITAM MAM PYTANIE DO MAM Z WADAMI WZROKU A KONKRETNIE Z Z DUŻĄ KRÓTKOWZROCZNOSCI.CZY OKRES CIĄŻY POGORSZYŁ W JAKIMS STOPNIU WIDZENIE I CZY PO CIĄŻY WRÓCIŁ DO STANU Z PRZED WIEM ZE PORÓD ODBYWA SIE PRZEZ CESARSKIE CIĘCIE W TEDY KIEDY SIATKÓWKA JEST CIEKA CHCIAŁABYM ZA JAKIS CZAS ZAJSC WCIĄŻE ALE MAM BARDZO DŻĄ WADE WZROKU I NIE OPUSZCZAJĄ MNIE OBAWY DLA TEGO SZUKAM DOBREGO OKULISTE NAJLEPIEJ Z POZNANIA KTÓRE PROWADZIŁ ALBO PROWADZI TAKIE KOBIETY W CIĄŻY I JEST W TEMACIE W TEJ SPRAWIE POZDRAWIAM

Gość hej ja mam
- 6 na oba oczka. ciaza w ogole nie wplynela na moj wzrok, rodzilam naturalnie, tak samo idze jak przed zajsciem w ciaze.

Gość hej ja mam
widze* mialo byc

Gość problem ze wzrokiem
ja mam -6 , wzrok mi sie nie pogorszył, ale okuliści orzekli,ze moge rodzic naturalnie, podczas porodu rozwarstwiła mi sie siatkówka, jestem po kilku zabiegach, nie mogę nic dźwigać. Najlepiej idź do dobrej kliniki prywatnie + do szpitala okulistycznego do poradni siatkówkowej zrobią ci badanie trójlustrem +usg oka.

JA MAM-12 I PROBLEMY Z SIATKÓWKĄ CHCIAŁABYM ZA JAKIS CZAS MIEC DZIECKO ALE BOJE SIE ZE BARDZO POGORSZY MI SIE WZROK DLATEGO SZUKAM OKULISTE KTÓRY PROWADZI TAKIE PRZYPATKI POZDRAWIAM

Gość problem ze wzrokiem
Moge ci tylko poradzić byś psozla na konsulatcję do poradni siatkówkowej, zreszta pewnie tam uczeszczasz skoro masz problemy. A co masz z siatkówką? W Poznaniu jest dobra klinika.

JAK BYS MOGŁA NAPISAC GDZIE KONKRETNIE JEST TA PORADNIA MNIE BADAŁ OKULISTA DZIENKUJE ZA WSZELKIE INFORMACJE

Gość problem ze wzrokiem
nie wiem co to jest :( naprawde najleiej chodzic do dobrego specjalisty od siatkówki, nie jednego nawet i z nim skonsultowac wszystko, porod przez cc i nie ma zmiłuj, bo może się skończyć slepota. Nosic tez pewnie nie mozesz przy -12, mi lekarze powiedzieli,ze max 5 kg a dziecko wazy duzo wiecej :(

Gość problem ze wzrokiem
podalam linka

Gość problem ze wzrokiem
koniecznie :) zdrówka życzę !!