Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lems

Zerwalam z chlopakiem. Napisal mi sms z pozegnaniem. Prosze o pomoc szybka!!!!

Polecane posty

Gość lems

Zerwalam dzisiaj z chlopakiem, napisal mi sms, ze to jego ostatnie minuty zycia i ze bede czula cale zycie co on czul kiedyz nim zerwalam. Ludzie pomocy!!! Co ja mam zrobic!!!????

Gość pieke ciasto
a ile on ma lat?

olac go,nic sobie nie zrobi.raczej probuje zwrocic twoja uwage na siebie i zmusic do zostania z nim.nie daj soba manipulowac,skoro ci nie zalezy i zrywasz to on nie ma prawa cie zmuszac do zostania.poza tym jak ktos chce sie zabic to sie zabija i tyle,ludzie ktorzy o tym mowia bardziej chca na siebie uwage zwrocic.

Gość hazey jane
napisz do niego, że 3 minuty po otrzymania raportu o wysłania smsa zgłaszasz na policję informację o zamiarze dokonania próby samobójczej

Gość lems
lat 22, nie wiem co robic.... Co bedzie jak sie zabije?????

Gość krolowa Narnii
nic nie rob to sie nazywa szantaż emocjonalny

Gość ale to mnie denerwuje
zadzwon do jego rodzicow. Powiem co Ci napisal. Niech odpowiada za to ze Cie szntazuje bezczelny typ!

Gość ale to mnie denerwuje
jak ja nie znosze takich chamow! ma 22 a jak nienormalny psychol jakis sie zachowu,e dobrze ze z nim zerwalas!

haha, skąd ja to znam- ten szantaż brzmi zdumiewająco znajomo.... Olej go albo tak jak ci też radzą- powiadom jego rodziców o jego PSEUDOzamiarach. Pamiętej, że w żaden sposób nie jesteś za niego odpowiedzialna. To dorosły oraz (mam nadzieję, że również) zrodwy na umysle człowiek

Słuszną decyzję podjęłaś jak widać ;).

Gość ja tak ci powiem
telefon do rodzicow jest najrozsadniejszym wyjsciem. do niego nie dzwon bo strata czasu. bedzie cie blagal, przekonywal a potem za jakis czas znow wroci to samo co bylo.

Dziewczyny, ale jesteście wredne. To normalne, ze człowiek chce skończyć ze sobą, skoro zawalił się jego cały świat. To ona go rzuciła, a nie on ją, więc może On po prostu bardzo ją kocha? Może planował wspólną przyszłość, może nawet przez myśl mu nie przeszło, że ukochana go zostawi i teraz może już tylko zapomnieć o wszystkich planach i marzeniach. Swoją drogą nie wiem jak możecie uważać, że facet to z reguły śmieć.

Gość krolowa Narnii
ej sorry ale straszenie dziewczyny ze sie zabije bo ona z nim zerwala jest nie fair. To jest szantaz i nie widze gdzie tu niby jestesmy wredne

Gość chujowa prowokacja

a myślicie, że on jest teraz w stanie myśleć, co pisze? pisze, co czuję i co by najchętniej zrobił. No ostro to napisał, przyznaje. Ja do swojego też różne rzeczy pisałam jak mnie zostawił, z nadzieją, że może jednak wróci, że uzna, że popełnił błąd. Na pewnie się nie zabije, tylko tak pisze, bo tak czuje.

Gość pieke ciasto
nikt nie mowi ze facet to smiec ale honor powinien miec-- to podstawa. a po drugie istnieje cos takiego jak rozmowa a nie od razu szantaz. no i nie wiemy czemu z nim zerwala. a moze on byl dla niej niedobry, bil ja lub zdradzal. moze sa inne powody. tego nie wiesz ani ty ani my wiec nie osadzaj z gory.

No dobra, trochę za bardzo wybiegłam poza temat, gdybać można by długo ;) Tak czy siak pytanie było, czy się zabije. Na pewno tego nie zrobi - to moja odpowiedź. Zgadzam się, że to szantaż.