Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teneryfka

on nie chce slubu... ?!

Polecane posty

Gość teneryfka

napisze w skrocie. Jestesmy 7 lat razem, i mieszkamy od 2,5lat od jakiegos czasu jakos tak sam nachodzil nam temat o slubie. On powiedzial ze nie chce slubu, ze ma na to czas i ze nie nie nie. Co mam sobie myslec? wydaje mi sie ze skoro chce ze mna byc to w czym przeszkadza slub???

Gość teneryfka
prosze o odpowiedz

Gość a co to jest Fanfan
kopnij go w kostke może się opamieta

Gość teneryfka
a tak na powaznie?

Gość masz swoją odpowiedź
on nie chce ślubu Po takim czasie w związku (zalezy jeszcze tez wszystko od tego ile macie lat i co już macie, bo jak para studenciaków bez roboty chodząca od podstawówki to wcale mu się nie dziwię że się waha), po takim czasie w związku gdzie jedna osoba oczekuje ślubu a druga go nie chce, waha się czy coś to można mówić o różnych oczekiwaniach. Rada jest prosta, albo sie rozstajecie, albo namówisz go na ślub albo zaakceptujesz sytuację. Jeśli razem zostaniecie, no cóż nie wiem jakich on argumentów używa przeciwko ale tutaj to tylko 2 argumenty powinny sie liczyć, niedojrzałość do ślubu i niechęć do ślubu z tobą, bo inne to rzeczy materialne, wymówki. Natomiast jeśli będziesz czekać to pewnie wzrośnie w tobie niepewność, wątpliwości jakieś normalna postać rzeczy gdy jesteś nastawiona na ślub.

Gość facet5000
Zapytaj go czy nie chce slubu w ogóle czy nie chce ślubu z Tobą. A ślub to mu przeszkadza w tym że wtedy już nie będzie mógł od ciebie odejść. Oczywiście nie stawiaj tego na ostrzu noża - spróbuj go przekonać do małżeństwa, porozmawiaj z nim. Zapytaj o co dokładnie chodzi, czego się boi... itp. Może ma złe przykłady z domu wyniesione, albo widział jakieś traumatyczne małżeństwa. (ja tak mam) Przeciętny facet do małżeństwa się nie garnie - bo i po co sobie powróz na szyję zakładać :)

Gość 222222
a ja uważam że normalny facet chce mieć rodzinę tylko jakaś pierdoła nie chce ślubu, za to chce mieć darmową kochankę którą w każdej chwili może kopnąć w dupę zwłaszcza że jesteście razem 7 lat to jakieś chore jest

Gość VIA EPIA
"co ci da ślub czego teraz nie masz ?" Wiesz cezar jak to z babami, mazenia z dziecinstwa o sukni i bialym welonie ;) Co jej da ? Nic nie da ;) Wszystko co mozna zalatwic po slubie mozna zrobic i bez niego.

Gość hehe pies pogrzebany
"Co jej da ? Nic nie da" no właśnie. więc po co facet ma chcieć ślubu, skoro już wszystko od niej dostał. mieszkają razem, bzykanko ma na zawołanie, więc czego tu jeszcze chcieć.

Gość VIA EPIA
Stworzyc rodzine ? :D A bez slubu to nie rodzina ;) Ciemnogrod rulez.

Gość edaensrnhgya
Polecam ksiazke nie zalezy mu na tobie koniec zludzen przeczytaj to bedziesz wiedziala dlaczego facet nie chce slubu moge dac ci linka do sciagniecia KSIAZKI

Gość VIA EPIA
Ksiazke ? A pisza tam tylko o katolikach czy innych religiach tez. Koniec zludzen, ksiazka jest do dupy :D