Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż swojej zony

PROBLEM Z ŻONA, prosze o rady

Polecane posty

Gość MUSZEPOGADAC
mam identycznie,tyle,ze z mezem...

Gość MUSZEPOGADAC
ona ma na imie asia?

oo masz wesolo,porozmawiaj z zona,ale przed rozmowa, zacznij sprawdzac czy ci rogi nie doprawia, typowe skoki nastroju taki stan jest gdy zona zdradza meza, mysli o kochanku i o mezu i nie wiem kogo wybrac, bo u meza ma komfortowe beztroskie zycie ,a z kochankiem kto wie ,moze by ja zostawil jak by od meza odeszla, co sie jej dziwisz , pomysl sobei co by bylo gdybys sie zakochal w kochance...

Gość mąż swojej zony
nie ma na inie Asia:) dajecie mi do myślenia z tym kochankiem, jest bardzo atrakcyjna, ale nie zachowuje się jakoś podejrzanie..., chociaż nigdy nic nie wiadomo

Gość mąż swojej zony
dzieki :) jutro znów spróbuje z Nia delikatnie porozmawiać, może coś z tego wyjdzie

HEE chop tylko mysli ze upilnuje swoja zone, nie da sie upilnowac, zdradza sie meza czy zone w tedy kiedy najbardziej to jest nieprawdopodobne... porozmawiaj z nia,czy moze wczasy jje w samotnosci by pomogly, jak ma byc z toba to bedzie nic na sile,a moze juz cie nie kocha,,samo zycie,, to ze ty kochasz to nie znaczyze ona ciebie,nie ma takiej samej milosci, napewno ona mniej cie kocha niz ty ja..SAMO ZYCIE

Gość hasop
może poszukaj winy w sobie czasami kobiety nie mówią wprost o co im chodzi. MOŻE nie rozmawiacie mało czasu spędzacie razem,możejest zmęczoną? nie masz pojęcia jak bardzo zmęczona może być kobietaa po całym dniu w pracy, potem jeszcze dom, dzieciaki. wszyscy oczekują że będzie doskonała w we wszystkimco robi, do tego jeszcze piękna pachnąca i zadbana. cIĘŻKO BYĆ DZIŚ KOBIETĄ I SPROSTAĆ Z UŚMIECHEM WSZYSTKIMWYMAGANIOM.

Gość Fawila
okolice 10 rocznicy (plus minus 3 lata) to okres najgorszego kryzysu malżeństwa, trzeba się mocno starać

Gość mdcfjkdkld
poza tmkobiety lubią być adorowane, piękne, najważniejsze i nie ważne żetakmyślisz musisz jej to mówić i co ważniejsze okazywać

Gość wartka
to jest depresja ,,,,,, i myślę ze i Ty nie jesteś bez winy ,być może sam ja prowokujesz .niekoniecznie w sposób świadomy ,,,ale w tym okresie np depresji kobiety są bardziej wrażliwe ,,,a może okres przekwitania

Autorze, to sa hormony. Wiem po sobie. :D Ktos tutaj ma racje piszac, ze hormony nawet z najlepszej kobiety potrafia zrobic czarownice.

Gość dulo
mam pytanie czy twoja żona pracuje czy siedzi w domu?

Gość powiedz jej
jak ci żona nie wyjaśni, dlaczego tak się zachowuje, co jej przeszkadza w twoim zachowaniu, to możesz sobie pofikać conajwyżej

Gość Maz Zony Meza
Mialem podobne problemy z moja ukochana. Jestem dosc cierpliwy, tak mysle, i przetrzymalem to wszystko. Teraz juz jest lepiej. Jednego razu przyczyna byla ciaza wiec i zmiany hormonalne, mysle ze zdrowotne maja podobny wplyw. Bardzo czesto przyznawalem jej racje choc uwazalem ze wcale jej nie ma, a potem mialem sam do siebie pretensje ze jestem pantoflarzem ale za wszelka cene chcialem juz zakonczyc klutnie i wrocic do przyjemniejszej strony zwiazku. Moze drobne dobre uczynki jakos poprawia wasza sytuacje? Wyjdzcie razem gdzies, kolacja, kino... To zawsze jakies zroznicowanie w zwiazku i zazwyczaj wychodzi na dobre:) Pozdrawiam.

Gość mąż swojej zony
witam:) no i miałem dobre chęci ,ale nic z tego nie wyszło. Zapropnowalem Jej jutro wyjazd do Galerii na zakupy (uwielbia to), ale nie chce!, twierdzi, ze nie ma ochoty ani potrzeby, zawsze to Ona mnie namawiała...a dziś na cały dzień pojechała do mamusi... i bądź tu mądry :(

Gość olka24
ktos tu napisał , ze okolice 9 lat po slubie sa zagrozone kryzysem , cos w tym prawdy jest , u nas tak wlasnie było , krotko po 9 rocznicy slubu , zachowywałam sie podobnie jak Twoja zona autorze , a powodem był inny facet , z jednej strony maz , a z drugiej on , hustawka nastrojów , pojechała do matki , pewnie , zeby z nia o czymś ważnym pogadać, będzie dobrze , powodzenia