Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfddgg

Czy ze mną jest coś nie tak?

Polecane posty

Gość fgfgfddgg

Mam 19 lat, jestem dziewicą a od jakiegoś czasu (jakieś 4 miesiące) jestem wiecznie napalona (obecnie jestem sama). Myślę o facetach, fantazjuje, wyobrażam sobie seks oralny w swoim i "jego" wykonaniu. Poza tym coś, co mnie bardzo dziwi - podnieca mnie myśl o "brutalnym" seksie, przekleństwach podczas niego, itd. Jestem bardzo spokojną, delikatną dziewczyną, dlatego to mnie "martwi"... Poza tym marzę o seksie w miejscu publicznym... Nie wiem też na ile to fantazje, a na ile przełożyłoby się w prawdziwej sytuacji. Wiem, że zaraz zostanę zwyzywana od dziwek, ale nie daję dupy na prawo i lewo i nie dam pierwszmeu lepszemu. Chcę tylko opinii osób, które potrafią coś więcej od krytyki.

Gość kaffeterianka
fantazje to nic złego, każdy je ma

Gość kakaramba
Moim zdaniem wszystko z Tobą ok :) Takie fantazje wynikają pewnie częściowo z "niewyżycia" a częściowo właśnie z tego, że na co dzien jesteś spokojną osobą i potrzebujesz "podniesienia ciśnienia" ;) Pewnie większość z nich to tylko fantazje, których nie spróbowałabyś w życiu realnym. Ja mając 15-16 lat miewałam częste fantazje o seksie z kobietą. Martwiłam się wtedy, że mogę być lesbijką- ale fantazje bezpowrotnie minęły, a jak kiedyś na imprezie przyszło mi pocałować się z dziewczyną to mnie zemdliło ;)

Gość brak seksu
Nadwyrezyl ci dynke, i przeciazone neurony wyladowuja nadmiar energii ;)

Gość kakaramba
Ja straciłam dziewictwo właśnie w wieku 19 lat z moim obecnym facetem, z którym jestem już długo. Też wcześniej bywałam bardzo napalona, ale chłopak wyleczył wszelkie niedobory ;)