Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanabori

please!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość sanabori

Z góry przepraszam za błedy. W sylwestra moj narzeczony ( 4 lata stazu , 1 mała córeczk [3lata] i pol roku mieszkania razem) oznajmil i ze nam sie nie uda - nie jestesmy dla siebie ( w planach slub , wspolne zycie itd) i chce odejsc- ja oczywiscie histeria - placz - lament - przekonywanie - On bylo widac ze mu ciezko slowa przechodza przez gardlo - zaczał plakac - - unikac wzroku , Chcial mnie tulic ( wciaz przytulał) mowil ze kocha - ale nie mozemy by razem. Nie rozumilam go - wtedy gdy jetem szczesliwa rozwalac tak wszystko od tak Po calej akcji , moim placzu i przekonywaniu go postanowil zostac ze mna. Poszedl do pracy ( pracowal w sylwestra jako ochroniarz w disco) Ja poszlam tam niezapowiedziana przed polnoca ( bylam pewna ze ma tam kobiete) mylilam sie - strasznie sie ucieszyl - zaczal mnie wszystkim przedstawiac jaka swoja narzeczona - caly wieczor o mnie dbal - az nie do poznania z chwile wczesniej chcial odejsc. Przeprosil mnie za sytulacje z wieczora i od tamtej pory jest aniolem. A mnie dreczy --- czemu tak usilnie chcial odemnie odejsc - przeciez jesli bym sie zgodzila to bysmy juz teraz nie byli razem Wogole akos dziwnie sie ostatnimi czasy zachowywal .. to solarium , nowe ciuchy - skupiony na sobie byl jak narcyz - jak nigdy dotad .. podejrzewalam zdrade - ale gdzie kiedy - jak po pracy spedza z nami caly wolny czas .. JUZ NIE WIEM CO MYSLEC moze WY widzicie cos czego ja nie widze ... ???? A jesli mial kogos na boku i mu nie wyaplilo ? jak w takiej sytulacji postapic.

mówisz że spędał z Tobą każda wolną chwile? hmmm, moze ta kobieta przychodziła do tego klubu? tam ją poznał? zaascynował sie, zauroczył , ale nic z tego nie wyszło i stąd ta nagła zmiana:-(

Gość sanabori
"no ty kurwa sobie zartujesz" dla mnie to wazne - a jesli nie chcesz czytac idz spac. Dobranoc.

Gość sanabori
podnosze

Gość sanabori
po pytaniu czemu chcial sie rozstac napisał - ze mam o tym nie myslec i isc spac i nie rozdrapywac tego.

Gość huj_jakich_malo
wlasnie sie z nia piprzy

Gość milosierny_22
oewnie mial kogos na oku i zaluje.

Gość anula1989
facetom nie można ufać. podobała mu się jakaś laska, ale tylko seksualnie. woli Ciebie, bo Cię kocha. i skoro płakał i Cie przytulal to znaczy ze zalezy mu na Tobie, kocha. Ale pilnuj go na każdym kroku;P bo się odwrócisz na chwile, a on już poleci za jakąś dpeczką;P

Gość Anq25
Facet placze jak chce odejsc od laski bez podawania przyczyny z dwoch powodow...albo jest gejem albo jest chory...Jakby Cie porabial to bys zauwazyla, powiedzialby ci i nie plakalby...Solarium..dbanie o siebie i zadnej panny w pobliżu....rozejrzyj sie na jego relacje z kumplami...moze geja trzymasz pod dachem....

moze byc gejem. ostatnio czytalam o takim przypadku. jednak kazdy facet - nawet gej ma wrodzony instynkt opiekunczy. jesli nie uleglby Twoim lamentom, musialby byc nienormalny. ta sytuacja sie powtorzy, mozesz byc pewna. On Cię w koncu zostawi, badz bedzie notorycznie zdradzał. nurtuj temat, badz stanowcza.

Gość Uwazam tak jak
anywho