Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Przyszłości

Wziął numer i...

Polecane posty

Gość Ciekawa Przyszłości

Poznałam ostatnio boskiego faceta, on też był mną zachwycony,na koniec spotkania wziął numer, przy czym 2x pytał czy na pewno dobrze mu podałam. Minęły 2 dni, ale jeszcze nie dzwonił. I tak się tego nie spodziewałam, bo tradycyjnie czekają 3 dni lub dłużej, szczególnie typ bad boy'a... Jak nie zadzwoni też nie będę mieć doła, ale ciekawi mnie to. Jak myślicie, kiedy facet dzwoni i dlaczego tak??? ;)

Gość Ciekawa Przyszłości
Nie piszcie tak dużo, bo zepsujecie Internet ;p

Gość
a kto tam trafi za facetami ?!

Gość oihbpiouah
i dlatego zawsze ja wole brac nr od facetow...

Gość dulo
niewiem, pewnie jest tak pewny siebie że mu się nie śpieszy

Gość Ciekawa Przyszłości
to akurat prawda, na pewno jest bardzo pewny siebie - ma powody

Gość Ciekawa Przyszłości
to oczywiste, że jak jest zainteresowany znajomością, ale chodzi mi o czas po jakim dzwoni. czytałam kiedyś w poradnikach dla facetów, że powinni dzwonić najwcześniej po 3 dniach, żeby kobieta się niecierpliwiła.

Gość Ciekawa Przyszłości
może mężczyźni się wypowiedzą jak to u nich wygląda. nie biorę numerów od facetów, to ich działka ;)

Gość Ciekawa Przyszłości
no tak, może czeka na jakieś wolne, a może ma jakiś niedokończony związek ;) w każdym razie bardzo mi zaimponował i dlatego myśli o nim błąkają mi się po głowie.

Gość Merylete
dziewczyno, nigdy nie chwal dnia przed zachodem słońca... Jak mogłaś poznać przy pierwszym spotkaniu, że facet jest boski... Dzieciuch z Ciebie, ale może kiedyś dojrzejesz... jak się parę razy sparzysz na boskich facetach,abyś nie kwiczała z bólu...

Gość Ciekawa Przyszłości
boski na pierwszy rzut oka, wiadomo, że nie wiem o nim zbyt wiele.

Gość a ja wiem dlaczego nie
zadzwonil jeszcze ,logiczne gdybys powaliła go na kolana swoja osoba to uwierz mi jeszcze tego samego wieczoru chocby wiadomosc na dobranoc napisał albo cos a u ciebie nie zadziałała na goscia chemia,oni tak mają pytają o te numery ale nie ma to dla nich wiekszego znaczenia,za to wy kobiety potraficie dorabiac do tego ideologie,nie rób sobie nadziei bo z tego nic nie bedzie. Mało tego zapisuja tych numerów mnóstwo bo laski sa tak nachalne ze same sie pchaja zeby im te numery wciskac , i nigdy nie wiedza który do której laski a jak minie pare dni to kasuja ,taka męska natura jak ja widze takie kretynki które skomlą jak pies przy telefonie czekajac kiedy zadzoni gosc którego raz na oczy widziały,czy to waszym zdaniem normalne zachowanie robic z siebie idiotke przed samą sobą?

Gość pewnie wogole nie zadzwoni
bo nie byl toba tak zachwycony jak ci sie wydawalo, i w cale nie dziwne skoro jestes taka ynteligentna ze wierzysz w jakies poradniki ;)

to był po prostu kolekcjoner... prawie kazdy cos tam zbiera...on akurat numery telefoniczne...🖐️

Jak kiedyś nie napisałem , ani nie zadzwoniłem bo się poważnie rozchorowałem 2 miesiące wyjęte z życia no i nie spotkałem się z nią nigdy. Jesteś wesołą dziewczyną to duży plus :) " Nie piszcie tak dużo, bo zepsujecie Internet" - wesołe ,trochę dziecinne , miłe dla oka :D

Gość czasami bierze sie numer
Na odczepnego, albo tak jak ktos napisal do kolekcji ;)

Gość moze go to kreci
"a niech glupia pipa czeka az zadzwonie" i nie dzwoni nidy. Jak widac skutecznie :D

Gość swieta racja
Gierki to dzialka dziewczyn i u mnie takie sa skreslone :D Niech sobie na innym naiwniaku cwiczy swoje marne gierki ;)

no właśnie , prawdziwi faceci nie bawią się w pierdoły i gonienie króliczka :) zacznij się spotykać z kimś kto nie ma prenumeraty na bravo girl albo nie bawi się w jakieś głupie PUA w którym zdobycie numeru tel to jak przechwycenie bazy wojskowej :o :o

Gość Ciekawa Przyszłości
napisałam wyżej, że to nie tak, że wpadnę w depresję jeśli się nie odezwie i że założyłam ten temat głównie dlatego, że jest to dość interesujące. tego samego dnia facet też może pisać smsy, żeby wzbudzić większe zaufanie i wcześniej zaciągnąć do łóżka - nie ma reguły. lepiej gdy nie jest nachalny i ZADZWONI po kilku dniach kiedy ma już np. czas i pomysł na konkretne spotkanie.

Gość VIA EPIA
", żeby wzbudzić większe zaufanie i wcześniej zaciągnąć do łóżka - nie ma reguły." Widocznie on nie musi sie bawic w podchody zeby kogos "zaciagnac do lozka" ;) Stawiam ze sie nie odezwie.

Gość Ciekawa Przyszłości
racja, prawdziwy facet nie bawi się w gierki. czekanie na telefon od fajnej osoby jest bezwarunkowe. nie siedzę i nie skomlę nad komórką, ale co jakiś czas przepływa mi w myślach ta osoba. wziął numer kiedy już powiedziałam, że muszę iść, a potem jeszcze żegnał się ze mną z kwadransik - wiecie jaki z tego morał? kobiety za dużo analizują niepotrzebnie ;) muszę przekierować moje myśli na snowboard szybciutko ;)

Ja jestem zdania takiego jak jedna z pań powyżej, nie warto gadać byle co , byle tylko gadać , można się spokojnie zastanowić i zaprosić swoją randkę na spotkanie za parę dni .

Gość Ciekawa Przyszłości
BNB, masz już dziewicę na styczeń?