Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryhtytuuthju

jutro podstepem spotykam sie zbylłym chłopakiem

Polecane posty

Gość fryhtytuuthju

zerwal ze mną kazał mi spieerdalac znalazł inna..A przez 6 miesiecy podszywał się pod kogoś i rozmwiał ze mna srednio 2 razy w tygodniu.Uprawialiśmy wirtualny seks..doprowadzał mnie do orgazmów,zwierzałam mu sie:( zorientowalam sie że to on bo zciekawości podszylam sie pod kogośinnego zagadałam do niego i powiedzial prawde...prawdziwe imie i miasto skad pochodzi:O Jak do niego pisze zaprzecza..sugeruje żebym odebrała sobie życia "myślałem że juz dawno zdechłąś""wypierdalaj" mam znajomego informatyka policyjnego zapłąciłąm i wiem że to był on bo te same numery

Gość fryhtytuuthju
zaprzeczał przysiegal na wszystkich ktorych kocha..."zabiij się bedzie lepiej debilko kretynko kurwo" Chce powiedzieć mu twarz co o nim mysle..zalazłam ogłoszenie na algro gdzie sprzedaje towary.Mamy sieumowić w sprawie negocjacji na miescie..

Gość fryhtytuuthju
nie wiem własciwie po co to robie...ale musze proozmawiac twarzą w twarz.. przez internet nie umiem tylkoon mi wrzucał..Nie rozumiem po co to robił:( teraz twierdzi ze nei chce mnie znac...Mimo że ja nie proponowałam mu powrotu chcialam tylko porozawiac..pisał jakw furi "nie chce cie znac wypierdalaj szmato"

Gość obydwoje jesteście
popierdoleni

Gość fryhtytuuthju
ja tez juz nie chce po tym wszytskim..NIc do niego nie czuje!!ALe tak barrdzo mnie to boli..Tojak sie zabawil jak ze mnie zadrwił kolejny raz. juz nie wiem czy sama iśc czy nie lepiej nasłac kolegó zeby go nastraszyli..On ma 31 lat!!!:Owmawia mi ze jestem chora wariatka a ja mam dowody namacalne!!!

Gość fryhtytuuthju
nie wiem:(dziewczyno zkafeteri... po rpsotu nie wiem ale potrzebuje tego...Nie rozumiem dlaczeogo to zrobił.Jeszcze tą zabawe jestemw stanie zrozumiec ale to jak zachował sie jak do niego napisałąm nigdy nikt nie pisał mi takich przykrych rzeczy NIGDY:(

Gość fryhtytuuthju
a jednocześnie bardzo sie boje tego sptokania

zbyt mocnych slow uzywa, co wskazuje, ze ma do Ciebie zal, wrecz czuje wscieklosc, nienawisc .... Poza tym, gdy Cie zobaczy,moze zrobic w tyl zwrot i tak z Toba nie pogadac, wiec raczej licz sie z tym, ze sie nie dowiesz tego co chcesz...

Gość daj sobie spokój kobieto
malo ci jeszcze ?? chcesz sie z nim sotkać zeby ci to powtórzyl prosto w twarz ?? myślisz, ze poczujesz sie lepiej ??? za takimi typami zamyka sie drzwi raz na zawsze !!! miej w dupie jego i to dlaczego tak powiedzial przestań szukać z nim kontaktu i wyjaśniać cokolwiek

Gość fryhtytuuthju
ale jako ten internetowy człowiek był inny zupelnie inny..I nie ma powodu miec zalu do mnie..Pisał "Trzymaj sie justyna""Dbaj o siebie'"czuje że powinniśmy to zakonczyc"to jakies chore...

Gość fryhtytuuthju
ma dwie jaznie??Wiem ze ze mna zerwał bo znazł inna ale nie mół zniesc tego ze zkims sie spotykam po zerwaniu.Tzn ze ten ktos jest od niegobogatszy itd..Nie mogł zniesc faktu ze moge spac z kims innym.Wiecznie po roztaniu putał spałąś znim?? nie jestem juz z tamtym czlowiekiem internetowe wcielenie wiedziało o tym ze sie rozpadło..ale dowiedziało sie tez ze spałam z nasteponych chłopakiem

Gość fryhtytuuthju
ale jako ten internetowy rozmawiał normalnie ni e było takich emocji

Gość studentka pedagogiki85
on ma schizofrenie

Gość zostaw ten temat i tego faceta
po co to ciągle drążysz rany kobieto , ogarnij sie

wirtualnie byl mily a w realu agresywny, wiec moze on chce nadal byc z Toba, ale czuje zazdrosc, ze z kims spalas mimo iz Wasz zwiazek juz nie istnial ....to na zasadzie zjesc ciastko i miec ciastko. Wirtualnie spelnial sie czujac choc odrobine Twojej bliskosci a w realu pokazuje, ze mu nie zalezy, jednak i tak ten czlowiek nie nadaje sie do zwiazku. Jesli nadal cos do niego czujesz, daruj sobie a zobaczysz, ze kiedys podziekujesz....powodzenia 🖐️

Gość fryhtytuuthju
nie moge!!!opowiadaniam mu o swoim życiu!!o gwałcie o tym jak bardzo go kjochałam!!Przesyłałam swoje zdjęcia zwierzałam sie pokochałam internetowego człowieka!!!:O

Gość oni obydwoje mają schizofrenie
facet jest szurniety i to zdrowo a ona to samo nie moze zająć sie zyciem tylko uczepila sie chorej sytuacji i bedzie teraz sie podstepem spotykac i wyjaśniać jakich wyjaśnień oczekujesz od chorego czlowieka ?

Gość fryhtytuuthju
wiedział że było mi zle znowym partnerem ze o nim myslałąm ze tesknilam.Ten intrnetowy gosc o tym wiedzial.Wiedzial tez ze odkłądałam piniadze zeby go zabrac do Kenii bo marzył ao Afryce..wiedział jakbyło mi przykro jak jechałam tam znowym facetem...ALe jego to nigdy nie interesowalo tylko ta obsesja "ze zkims wyszłąm""ze zkims jestem"nie wazne że móówilam "Jedno słowo i wróce chce byc tylko z TOba"tego nie chciał

Gość do psychiatryka oboje
jak niektórzy ludzie sa jebnieci to strach :)

Gość fryhtytuuthju
nie wiem ale chce umrzeć:(On na początku nie wiedział ze to ja odezwał sie na kurniku miałaminny nick ale juz w pierwszej rozmowie sie dowiedział bo sie przedstawiłam opowiedzialąm o sobie troche..Potem mół to zakonczyc ale sam sie odzywał prowokował wirtualny seks..wielogodzinne rozmowy pół roku!

Gość bojabojaboja
A ja myślę, że trafiłaś na niezłego psychola. Ja bym na Twoim miejscu trzymała się od niego z daleka. Nie przerażają Ciebie te wyzwiska i przekleństwa? Spodziewałaś się tego? Nie, to możesz liczyć na to, że może Cie jeszcze bardziej niemiło zaskoczyć. Ja bym starała się, żeby go więcej już nie spotkać.

Gość fryhtytuuthju
najgorsze że zaprzecza "nie chce Cie znać szmatławcu"Rozumiesz ni eodzywaj sie do mnie nigdy!! JEszcze nie zdechłaś????

Gość fryhtytuuthju
"nie pamietam ci ejuz jestes pomyłka mojego życia" "nawet raz zajrzałęm na twój porfil na nk w tym czasie i jak zobaczyłęm tego tenisa to sie przeraziłem"

Gość fryhtytuuthju
"ja juz nie będe nigdy grał" "dlaczego"? "bo TY grasz"!!!!

Gość fryhtytuuthju
ale o co mu chodzi!!!!:O

Gość to ty pisałas do ....
niego długie wiadomosci całymi wieczorami? był tu taki jeden co opisywał taka historie jak twoja i wklejał te listy na kafe. Z twojego opisu wyglada ze to ta sama sprawa