Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulenk

wolisz z przodu czy z tyłu?

Polecane posty

mam dziwny problem z facetem..moze to nie problem ale zastanawiam sie jak byc powinno...czy jesli jedziesz z facetem samochodem ( Twojego faceta) i jadzie jeszcze z wami osoba trzecia to ty gdzie siedzisz?? U nas jest ze to ja zawsze muszę siedzieć w tyle. Na miejscu pasażera obok faceta siedzi np. jego braciszek. Mnie się to nie podoba...może wymyślam??jak powinno byc?

Zależy, jak jedziemy np z jeszcze jedna para, to sama sie laduje do tylu, zeby gadac z kumpela i jej chlopa wyrzuamy do przodu. Ale najczesciej siedze z przodu, obok niego.

to zalezy od towarzystwa, ktore z nami laduje sie do srodka .... najwazniejsze miejsce jest obok kierowcy, co nie oznacza, ze musze tam byc zawsze przyklejona, czasem wole jak poprzedniczka z tylu z przyjaciolka pogadac i wtedy przod ustepuje jej mezczyznie .. "Mnie się to nie podoba...może wymyślam??" - jeszcze niejedna rzecz w zyciu Ci sie nie spodoba, ta o ktorej piszesz, to naprawde drobnostka.

Ha ha, tytuł tematu sugerowałby, że pytanie dotyczy czego innego. W każdym razie mi jako facetowi na pewno. Jeśli idzie o auto, moja żona zwykle jeździ swoim, ale jak już ze mną, to zawsze siedzi z przodu, chyba, że sama ma chęć np. pogadać z córką o bzdetach. W każdym razie żaden kumpel czy gość w moim samochodzie nie będzie uważany wyżej niż moja rodzina. Jeszcze czego, niech się cieszy, że nie dyma na piechotę.