Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morm

Co ma zrobić chłopak gdy dowiaduje się że jego dziewczyna ma dziecko?

Polecane posty

Jareczek vel Kamecha vel Juliusz ma rację . To może brzmi brutalnie , ale kobieta z dzieckiem to nie jest marzenie każdego faceta , jak słusznie tu zauważono , czasem dziecko jest facet w stanie zaakceptować "wizyty tatuśka" już nie koniecznie .

Gość nuss.
daj sobie z nia spokoj i to nie z powodu faktu posiadania dziecka, a z powodu nieszczerosci i kretactwa.

Gość sarmancka
przestań udawać kogoś inteligentnego, bo skazujesz się na pośmiewisko :)

łał pośmiewisko na kafeterii , może odbić się na psychice :D nie jesteś w stanie mi pojechać , nie produkuj się ;)

Gość do juliusza
tyle tylko że tak samo złe zdanie na twój temat ma dużo więcej osób na kafe i pewnie nie tylko , jesteś tak prosty jak budowa cepa cieciu

czekam jeszcze na psychoanalizę mojego projektu :classic_cool: zawsze odnośnie takich dyskusji się odbywała! jesteście tak głupi ,że obchodzi was opinia ludzi z forum :o

Gość chopak z czata
no i zjebaliśta topika cepy nie myte :classic_cool:

Gość do juliusza
mnie nie obchodzi opinia ludzi z forum tylko moja własna pozujesz na chama i prostaka a spodziewasz się uwielbienia ? :O:O Jeśli ktoś zachowuje się jak prostak to jest prostakiem i tyle , żadna głębsza analiza nie jest tu potrzebna

w którym miejscu spodziewałem się uwielbienia ? :classic_cool: mam gdzieś uwielbienie forumowe :o i słodkie pierdzenie o niczym w towarzystwach wzajemnej adoracji i projektów typu levviatan :o a że ludziom nie pasuje jak się im coś pisze wprost to inna sprawa...

Gość do juliusza
można pisac wprost i "wprost" , obrażając kogoś podnosisz swoją samoocenę ? Ja też nie lubię owijania w bawełnę ale to nie znaczy że obce mi osoby - bo trudno żebym znała wszystkie forumowe twory - obrażała na prawo i lewo , nie mam nic w danym temacie MĄDREGO do powiedzenia to się nie wychylam , bo po co ? Uwielbienie kafe potrzebne jest mi jak świni siodło

jak można sobie podnieść samoocenę obrażając kogoś w wirtualnym świecie ? typowa gadanina kafeteryjnych lachonów , brakuje jeszcze gadki o zazdrości itp