Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekafeterianka

ale powiem wam że ...

Polecane posty

Gość niekafeterianka

wszyscy ludzie w Polsce powinni się cieszyć, że wyjeżdżam wreszcie stąd. Naprawdę. Dziś tak siedzę i myślę. No bo przecież byłabym straszna. Mściłabym się równo za krzywdę moją. Nie dosyć, że nie mam rodziny to nie umiem przez bandę kanalii skończyć szkoły. W tym moich rodziców też uważam za 2 kanalie bo mi kazali robić jak koniowi i w dupie mnie mają, że szkoła nieskończona. Boże co za zera. Weźcie i sie nie przejmujcie takimi zerowymi rodzicami bo całe życie wam zasyfią i tyle mądrego zrobią. Ale są Boże - Bogami bo se dzieci zrobili. Zrobili i zabili. Istni bogowie :(

Gość niekafeterianka
Pomiędzy moimi rodzicami,których szanuje BO MUSZĘ dosłownie , a pomiedzy bogiem jest taka różnica, że jak bóg boga zabił to mu dał zmartwychwstać, a ja jak mam zmartwychwstać przez 2 bogów? NIe mam pojęcia. Mogę się conajwyżej zabić. Ale pycha - przykład pychy doskonałej. Ale powód tej pychy nieznany. I tak to nie mam dzieci i nie będę ich miała. Przez ich pychę i koniec :(

Gość niekafeterianka
No bo wiecie wszystko mają bo se dzieci zrobili , ale obłudni to byli równo. No to teraz im życzę dużo zdrowia i do roboty. Na bezdzietną męzatkę. Niech ma - niech se to zezrą wszyscy. WSZYSTKO. :(

Gość niekafeterianka
Dzieci se zrobili i milei głupi rodziny i na tym wywindowali. A ja? Ja mam rodzinę gorzej niż podupconą i nawet dzieci z tego nie mam , a resztę mam w dupie i taka prawda. I to sie nie zmieni nigdy :( Ale każdy se myśli, że Boże święty - i jeszcze się dowiem - idź się utop. Nawzajem, nawzajem - odpowiem :)

Gość niekafeterianka
Ale i tak jestem lepsza od mojej matki bo ja rękawy zakasam to na swoją dupę będę zarabiać, a ona? Swoje dzieci olewa a na cudze zapieprza swoimi się wysługuijąc. Kreynka nie matka. A to dobrze, że własnych dzieci nie mam jakbym miała taką idiotką być. To lepiej wcale i tyle :( Pa.

Gość niekafeterianka
A może nie kretynka ale świnia i pięknie sobie dzieci wychowała jak tylko tyle potrafi. Nad cudzymi się litować i z wiedżmą trzymać. No to rzeczywiście matka jest Polka. Ze śmiechu chyba ścioram się w tym momencie jaka matka Polka - całe studia mi rozjebała od początku i życie - matka Polka. :(

Gość niekafeterianka
Moja matka ma to do siebie, że gdziekolwiek się pojawia to zawsze ma 100 procent racji tak aż się można zrzygać od tejj racji, a za nią wióry oczywiście - za tą jej racją. No to se ją zjedzcie jak dla mnie. I smacznego wam życzę. Bo mnie ona...nie smaukuje. I jej racja. Każda. :(

Gość hghjk
masz jakies spiecie w glowce Kabelki ci sie poprzestawialy... weno sie zresetuj

Gość niekafeterianka
I powiem wam, że nic nie mam do ludzi, którzy mają 100% racji lub 150% nawet. Ale KURWA MAĆ , że tak napiszę - to nich ją mają bo jak jej nie mają to to taki peszek jest. Dla nich jak dla nich, ale dla innych? Ot peszek. A na końcu dla nich też peszek :( I tyle :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
zawitała koleżanka od Bachledy , wzięłaś już dziecko lekarstwa dzisiaj ? /jak nie to migusiem , migusiem !!!!!