Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alustriel

o tym portalu

Polecane posty

Hej, powiem szczerze ze jestem tu nowa i chciałabym żebyście mnie wrowadzily do tego "swiata" Jakies wskazowki xD?

Gość wtotek we środę a w piątek co
uciekaj natychmiast

- nie przesiaduj dłużej nisz 23 h - nie flirtuj z kafeterianami - nie wdawaj się w głupie dyskusje - nie gadaj z ike

Gość nie bierz prowokacji serio
-nawet jeśli temat jest wiarygodny pisz że to pewnie prowo, bo jak się okaże że to prawda nie będzie wstydu że się dałaś nabrać - nie dyskutuj z Opierdzianymi Gaciami - z glenem b możesz jeśli go lubisz - nie zaczynaj się wdawać w dyskusje o aborcji ateizmie i prawach ciężarnych w komunikacji miejskie

kobiet tu nie ma mężczyzn też są same świry

Ja w sumie pierwszy raz pisze na jakimś forum, wcześniej raczej się w to nie bawiłam. Wiem ze muszę się jeszcze przełamać. Podoba mi się ze człowiek może napisać co chce, nikt go nie zna naprawdę. Choć trzeba się w sobie odblokować na początku (a przynajmniej ja tak mam) ta swoboda mnie trochę przeraza:D choć gdzieś tam w sobie tego szukam:D

a pomyśl że taka swoboda istnieje nie tylko w wypowiedziach jak zakazany owoc możesz go zerwać i zjeść wystarczy tylko chcieć i się nie bać

Gość JózekWołoszynn
To nie portal tylko forum.

Dużo czytaj zanim zaczniesz wchodzić w bliższe kafeteryjne zawiłości i zanim zaczniesz mówić o sobie. Pamiętanie o tym, że świat tych ludzi dzisiaj jest a jutro go może nie być pozwala pamiętać o sobie.