Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczka 000

Czy on do mnie jeszcze wroci?

Polecane posty

Gość calineczka 000

Rozeszłam sie z facetem 2 lata temu ,on ma inna a mowi ze mnie nadal kocha ja mam innego tez faceta .Jego laska podobno jest w ciazy.jak myslicie czy zostawilby ja dla mnie??w takim stanie??

Gość wtotek we środę a w piątek co
wybacz ale to debil ale tobie widać też wiele brakuje tak zostawi tę laskę i wróci do ciebie a jak już zajdziesz w ciąże to też cię kopnie

Gość znam takiego co by..
zosttawil, a potem szukal innej. daj se dziewucho siana i badz z tym z kim jestes. niie mysl o bylych bo to idioci.

Gość calineczka 000
Myslicie ze mam przestac o nim myslec?ze nie warto o eks myslec?

Gość calineczka 000
hallo?? jak myslicie co mam robic?dlaczego ja nie umiem o nim zapomniec??nadal go kocham>

Gość wtotek we środę a w piątek co
bo masz tak samo nasrane ?

Gość calineczka 000
pomozcie mam zapomniec o nim??

Gość znam takiego co by..
do kurwy nedzy, zapomnij!!!!!!!!!!!!!! jestes z facetem, to badz z nim, a nie idziesz z dupa bo sie odezwal eks. wez sie walnij kobieto w rozum!!!!!!!!!

mysle,ze sobie zarty robisz.Bo nie jest mozliwa az taka naiwnosc i perfidia.Dziewczyna w ciazy i Ty jeszcze chcesz tam mieszac???

Gość calineczka 000
Ale on jej nie kocha .Tylko mnie to on chce mieszac nie ja.. ja pierwsza nie zaczelam..i co mam robic?

Gość calineczka 000
i co niestarac sie o niego,?czekac na jego ruchy?>

Gość wez kobieto puknij sie
w ten glupi leb !!! ani sie nie starać o niego a nie czekac na jego ruchy !!! zapomnij o gościu na amen !!!

Gość calineczka 000
tak

to Ci jak najpowazniej odpowiem.Nie staraj sie o niego i nie czekaj.To nieodpowiedzialny facet.Jesli zrobil dziecko, i jeszcze innej pannie zawraca glowe, to jest skonczony dran.Ten pan nie dorosl do niczego.Moze zatrzymal sie na etapie budowania babek z piasku.A Ty, jesli chcesz w zyciu miec spokoj i szczescie ,to odczekaj i sprobuj przeanalizowac na czym polega zwiazek, milosc i dopiero poszukaj partnera.Piszesz, ze masz chlopaka ,ale ja mysle, ze ten twoj zwiazek nie wart funta klakow.Dlatego napisalam, ze masz dorosnac.Na pocieszenie powiem, ze wszyscy popelniamy bledy, tylko glupota popelnic blad dwa razy.Pozdrawiam.

Jeśli będzie mu zależało na tobie, to czekaj może on naprawdę cię kocha. Niech pokaże, że cię kocha. A jeśli chodzi o tego z kim jesteś, to chyba go nie kochasz. Najlepiej poszukaj zupełnie nowej miłości.