Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionaBardzo

Kłamstwo? Czy nie?

Polecane posty

Gość ZagubionaBardzo

Przeczytałam kiedyś na gg mojego chłopaka, jak pisze do swojej koleżanki (z ktorą kiedyś coś go łączyło), że nie ma dziewczyny, ze jest sam, a byliśmy już wtedy pół roku razem, wściekłam się na niego kazałam wytłumaczyć co to ma znaczyć? dlaczego tak napisał? dlaczego tak kłamie? Odp jego była następująca: To nie moja sprawa, nie wiem dlaczego tak napisał, zebym się nie wtrącała, jak chciałam, żeby wytłumaczył dlaczego, to dalej mi powiedział, że to nie moja sprawa, a pozatym jakbym nie zajmowała się czytaniem jego gg to by nie było problemu:-/

Gość ZagubionaBardzo
Więc jesli ktoś kłamie i nikt o tym nie wie jest ok? A jak juz sie dowie, to problem tej osoby? bo po co się dowiadywała?

Gość wtotek we środę a w piątek co
no przecież nie skłamał to nie twoja sprawa nie wiem po co zadajesz tak debilne pytanie

ja uwazam, ze klamstwo ma krotkie nogi i jest wstretne.Klamstwo , klamstwu sie nie rowna.Zbadano nawet, ze okolo 200 razy na dzien klamiemy.Jednak to, ze jest z Toba a kreci lody na boku jest podle.Mysle, ze szpiclem nie jestes.Na pewno cos Cie zaniepokoilo , ze przeczytalas opis gg.Tlumaczenie chlopaka jest na dodatek bezczelne.Tak jak ktos wyzej napisat-nie bylby juz moim chlopakiem.

Gość ZagubionaBardzo
wtotek we środę a w piątek co --> jak nie koja sprawa?? Skoro dotyczy mnie!!! Mówi komuś, że nie ma dziewczyny, a ma!!!!

Gość wtotek we środę a w piątek co
no bo pewnie nie ma dziewczyny więc kim ty jesteś ?

Gość ZagubionaBardzo
moze jestem tylko worem na spermę? 😭

Gość oipfewjfpiwejpfj2
wyparl sie Ciebie a pozniej zamiast przepraszac zrobil z ciebie idiotke... moze czas na wielka awanture ultimatum lub porzucenie?

Nie warto być z kimś, kto cię oszukuje. Zasługujesz na kogoś innego!!!

Gość JózekWołoszynn
Haha. Trzeba było nie szperać u kogoś w archiwum gg. Maile też mu czytasz ? Ma rację, że to jego sprawa. Kopnął bym cię w te 4 litery paniusiu za to, że nie dość że szperasz w jego prywatnych wiadomościach, to jeszcze mu jazdy robisz. haha