Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Pomóżcie no;( W poniedziałek mam ważną sesję, a mam już dość wyblakły kolor włosów, koniecznie muszę mieć jakiś wyrazisty brąz. Nie chcę by był zbyt ciemny, coś z ciepłymi refleksami, ale żeby nie wpadał w czerwień. Kupiłam już farbę exell 10 jasny orzech, ale boje się że wyjdzie rudy

Gość gfdesw
szybko się obudziłaś.

Raczej potrzebuję pomocy, a nie zgryźliwych komentarzy. A co do malowania włosów to nie jest takie hop siup. Farbę mam już od 2 tygodni, ale skąd ja mam wiedzieć czy nie wyjdą rudę? Dlatego proszę o radę.

hmm salonom fryzjerskim zdecydowanie dziękuję :) Byłam już w salonie profesjonalnym Loreal, Wella i kiedy z tamtąd wychodziłam wolała bym być łysa.

Gość Anq25
jak to jest sesja egz i tak przezywasz kolor włosów to jesteś ladnie poryta....I co ma ci ktos poradzic, jak kolor docelowy nie ma nic wspolnego z kolorem na opakowaniu, tylko zalezy od tego co masz teraz, czasu trzymania itd...w czym ci maja pomoc bo nie rozumiem?

Chce wiedzieć, czy używał ktoś farby excell 10 jasny orzech, ale widać ludzie na tym forum nie są zbyt pomocni, tylko potrafią wyskakiwać z mordą;]

Gość Anq25
No to ja i tłumacze, że na 10 róznych osobach ten kolor wyjdzie zupełnie inaczej bo to co wyjdzie zalezy od tego jak długo będziesz trzymać farbę (ile zajmie ci czasu nakładanie), od tego w jakim stanie są twoje włosy oraz od koloru jaki masz obecnie na odroscie i koloru jaki masz po starych farbach. A jak się tak boisz to trzeba było isc do fryzjera i nie wychodzic od niego az nie zrobi ci koloru jaki chcesz....proste!