Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z tym yyyy

Owulacja !!!

Polecane posty

pytanie mam do was jak mam cykle 33-35 dniowe to w który dzien cyklu mam sie kochac by zajść? Bo staram sie dwa miesiace i chyba nic z tego Wczoraj robiłam test a okres powinnam dostac miedzy 16-18 stycznia A kochałam sie tydzien po miesiaczce i dwa tygodnie po hm?

Gość jeśli naprawdę chcesz zajść
w ciążę, to współżyj co drugi dzień mniej więcej od 10 do 26 dnia cyklu

owulacji i dni płodnych nikt nie jest w stanie ustalić Tobie musisz sama obserwować swój organizm

Tylko jak sie kochac co drugi dzień skoro nie mieszkamy razem Poza tym czemu inne dziewczyny raz np sie kochaja bez zabezpieczenia i sa w ciąży a inne musze tyle sie starać bez sensu

nie mieszkacie razem i chcecie mieć dziecko??? wychowywać też będziecie na odległość?

No jasne że nie. Wkrótce mamy zamieszkac razem. Ale póki co widujemy sie w weekend tylko

Gość Hym hym...
To dopiero drugi cykl starań... Ja też się staram zajść w ciążę pół roku i dwa dni temu lekarz mi powiedział, że przede wszystkim za bardzo się staram i dopóki nie zacznę po prostu się kochać dla przyjemności, a nie by zajść w ciążę, to będzie tak, jak teraz... I zalecił kochać się regularnie (co 2-3 dzień przez cały cykl, po miesiączce). I tyle...:)