Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona244

Czuje sie podle. Zawiodłam się na chłopaku którego poznalam przez internet!

Polecane posty

Gość Zrozpaczona244

Poznalismy się przez internet. Wydawal mi się fajnym chlopakiem, z dobrego domu, ambitny, z pasjami, uczynny, byly ministrant. Ja starsza od niego o dwa lata. Bylismy ze soba od polowy grudnia. Spotykalismy sie raz na tydzien, czesciej nie dalo rady. Mieszkamy w dwoch roznych miastach. Wczoraj przez przypadek wpisujac jego pseudonim, ktorym sie posluguje na codzien, znalazlam jego profil w portalu randkowym.. Ostatnie logowanie: 2 h temu. Pisze, ze szuka kobiety, milosci, seksu, przyjazni. Jestem zrozpaczona. A podkreslal, ze jestem wyjatkowa kobieta, ze nigdy jeszcze takiej nie spotkal, ze mnie szalenie kocha. Mój swiat sie zalamal. Przestalam wierzyc w milosc, przestalam wierzyc w facetow. Teraz powinnam sie uczyc do sesji, a nie jestem w stanie. Czuje sie bardzo zraniona, od rana leze w lozku i rycze. Prosze o wsparcie slowne, bo wykituje chyba.

Gość nie zadzwonie na prawde
nie przejmuj sie, sa gorsze akcje...ja mam z facetem dziecko, on jest za granica i wykasowal mnie ze znajomych na naszej klasie...a jestesmy razem 4 lagta.,...i nie odzywa sie juz kilka dni... internet to najgorsze gowno na swiecie....

Gość Zrozpaczona244
Ale gdyby nie internet to nie wiedzialabym, ze on tak robi! Co wiecej.. zajrzalam do jego znajomych na Nk ( wczesniej jakos nie przyszlo mi to do glowy, zeby to zrobic), i patrze, a tak profile typu Kocham szybkie auta i kobiety i podobne..

Rozpaczacie, ale kobiety nic nie lepsze od facetów są to moje skromne zdanie

Gość zastanawiam sie nad tym
no i co z tego? profil jakiegos nie moze miec? spotykacie sie dopiero 3 tyg. a profil pewnie mial zalozony wczesniej, zapytaj sie go o co chodzi zamiast ryczec

Gość kiszona
Współczuje :( Ja kilka lat temu poznałam faceta przez internet bylismy przyjaciolmi a dzis czytajac Jego opis na gg "nie istnieje przyjan miedzy mezczyzna a kobiata "! i Co Ja mam o tym myslec ? to bez sensu pozdro ;/

Gość amaletta
skąd masz pewność, że to jego profil? nie jednemu psu burek :O

Gość amaletta
kiszona ---> możesz np. pomysleć, że sie w tobie zakochał :D

Gość spotukacie się miesiac czy ile
i Ty robisz mu wyrzuty że się nie skasował ze wszystkich portali itp. A co jak go rzucisz np za tydzień ? On jest poszukującym :)

Gość Zrozpaczona244
Fajnie.. ja myslalam, ze jak sie z kims jest, to sie jest na wylacznosc, i nie interesuje sie innymi laskami w tym samym czasie..

Gość ufgatria
widocznie nie traktował waszej znajomości jako bycie z kimś...w sumie to się nie dziwie, bo to tylko raz w tygodniu... p.s. też spotykałam sie z facetami poznanymi w necie, z jednym pół roku, z drugim 2 miesiące...wg mnie kolesie z portali to wieczne dzieci które nie wiedzą czego chcą lub szukający tylko i wyłącznie seksu, no chyba, że taki zakocha się na śmierć i życie w poznanej na takim portalu dziewczynie, ale takich historii to pewnie znikoma ilość

Gość Zrozpaczona244
Masz racje. Teraz widze jakie to dziecko.. I 1600 znajomych w profilu na nk.. z czegos polowa to jakies motocykle, auta, usmiechnij sie, uzytkownicy gg i podobne..

Gość ufgatria
no czyli niedojrzały koleś jest, pewnie ma postawę muszę się wyszaleć, kobitki, dyskoteki itd fiu bździu w głowie:classic_cool:

Gość oszukana1234
ja bede miała dziecko z chłopakiem z internetu zaufałam mu po smiesci chłopaka ktorego bardzo kochałam opowiadałam mu o nim mowił ze jestem inna ze mam w sobie to cos itd a teraz nie chce słyszec o ciazy jestem z tym sama jeszcze rodzicom nie powiedziałam to bedzie szok bo jestem i zawsze byłam spokojna dziewczyna nie popełiałam takich błedow chciałam ułozyc sobie zycie na nowo po smierci tamtegoi znow poczuc sie szczesliwa lecz on mnie oszukał mieszkamy w roznych miastach napsał ze poznał inna i nie chce nic wiecej słyszec o ciazy i wogole jestem załamana i nie wiem jak sobie poradze ... teraz wiem jedno nigdy wiecej faceta z internetu i szybko nie zaofam zadnemu facetowi zreszta itak z dzieckiem nie mam szans na poznanie kogos...