Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obawiajaca sie

skutecznosc evra ?...

Polecane posty

Gość obawiajaca sie

uzywam plastrow evra, dzis kochalam sie z mezem i... doszedl we mnie... troszke obawiam czy nie bedzie z tego ciazy... czy wy uzywacie tych plastrow,i kochacie sie "do konca" ?;> prosze o odp na temat-glupim komentarzom-dziekuje:]

Gość obawiajaca sie
podnoszę...

Gość Opinia...
Skuteczność jest wysoka. Używałam z kochaniem się 'do końca', nie zaszłam w ciążę. Co ciekawe - Do tego efekt plastrów utrzymuje się do dziś dzień, bo nie mogę zajść w ciążę, choć się staramy... a niby jest wszystko ok...

Znów ten sam temat-no skoro tak się boisz to po je stosujesz?Nie po to,żeby nie myśleć czy aby dzisiaj nie wpadłaś?Bez sensu.Żadna metoda nie daje pełnej skuteczności,ale skoro po razie masz takie obawy to rzuć to bo to nie o to w tym chodzi.Po co się trujesz?I tak nie wierzysz,że to działa więc nie rozumiem..Stosowałam ale gwarancji że nie jesteś ani że nie będziesz w ciąży Ci nie dam bo skąd?

Gość obawiajaca sie
OnaKn-przeciez tylko sie zapytalam wiec dlaczego sie tak burzysz? niedawno urodzilam dziecko,to jest moja pierwsza antykoncepcja i stad moje obawy i mysle ze czy to plastry czy tabletki-czulabym niepokoj... kiedy zaczelas stosowac pierwszy raz antykoncepcje nie czulas zadnych obaw?? jesli nie-gratuluje :) dziekuje za odpowiedzi :)

Gość ktoos
"opinia" heh obyś miała racje że działają do teraz. mialam plastry jakos pol roku czy 7 miesiecy i przerwalam ich stosowanie bo bylam na wyjezdzie i nie mialam jak kupic plastrow. zaczyna sie trzeci tydzien bez plastra. mam 17 lat i przed tym jak bralam plastry mialam nieregularny okres. kochałam się ze swoim chłopakiem najpierw troche bez prezerwatywy a pozniej z nią. mam bardzo dużo śluzu takiego białego, ciagnacego sie. jak myslicie skoro to moj pierwszy okres bez plastrow to ile moze mi sie spoznic? dodam ze mam dostac @ we wtorek a zero bolacych piersi ani nic (podczas stosowania tabletek tez nie mialam objawow ale idealnie 28dniowy cykl)