inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 .................. już prawie się kończy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco oscylator 0 Napisano Styczeń 9, 2010 to jakieś twoje odkrycie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jutro niedziela Napisano Styczeń 9, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 Nie............ale z każdym dniem...........pisze jaki mam w tym czasie dzień tygodnia.................jutro też napisze że mamy niedziele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 9, 2010 Sobota to dzień lenistwa .:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adenozynotrójfosforanowa 0 Napisano Styczeń 9, 2010 jeszcze długo zanim się skończy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 tu leja............a co się stało?:D:D:D CHA CHA CHA------> masz racje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jutro niedziela Napisano Styczeń 9, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco oscylator 0 Napisano Styczeń 9, 2010 brawo inteligentny...tylko ty mogłeś to wymyśleć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 9, 2010 W niedzielę do kościoła ludzie chodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 Ja też jutro wybieram się do kościoła...............................w szkole mam zaliczone już wszystkie...................przedmioty............. czyli będę miał spokój........ we ferie wybieram się do Grecji i przez 9 dni nie będzie mnie na kafe :D tu leja ---->powodzenia w szkole :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 9, 2010 Ja nie, pośpię sobie długo, póżniej pójdę na długi spacer.:) Jakie miasto w Grecji będzie zwiedzał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 Samą stolice :D :D :D :D akurat tam gdzie mieszkają.....................moi krewni.......... :)...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 będzie? czy będzieSZ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 9, 2010 Będziesz.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 9, 2010 Nie zapomnij kupić świeżych oliwek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 Sam czasem używam takich tekstów.............. gdzie idzie? gdzie był/a?.................... podoba mi się taka starodawna mowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 9, 2010 Niektórzy mężczyżni mówią poszłem.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 A jak mają mówic poszłam? poszedłem? To nie ma znaczenia jak się mówi....... ważny jest sens znaczenia tego słowa:D:)..... tu leja....... nie dziękuj! to przynosi pecha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 9, 2010 Poszedłem.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 9, 2010 Ateny. http://turcjawsandalach.pl/files/images/ateny-panorama-z-akropolu-2.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 Ładny widok.......... ja tam jade pierwszy raz w życiu:) CHA CHA CHA-------- jeśli można spytac to skąd jesteś? :) możesz podac swoje gg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 9, 2010 Z Opola , 9369903. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 Włącz sobie gg bo jesteś niedostępna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 9, 2010 duszku kochany-----nie zapomniej o tym.............. :P.......... tylko ogłosz żałobe kafeteryjną:D:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach