Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntyRockowa

Czy maz moze mnie gwalcic? Bo moj- chociaz ja nie chce- zmusza mnie do sexu

Polecane posty

Gość AntyRockowa

Witam, mamy 3 letni staz malzenski. Kiedy maz sie upije- co zdarza sie ze 3 razy w tygodniu kaze mi robic wszystkie wylgarne rzeczy ktore mu sprawiaja przyjemnosc. Ja oczywiscie odmawiam i wtedy sie zaczyna festiwal wyzwisk, bicia i lapania mnie i wrecz gwalcenia. Czy mozna to zglosic na policje jako gwalt?

Gość nie mozna a trzeba mało tego
Twoj maz powinnien sie leczyc....jesli nie zechce zostaw go i znajdz kogos normalnego.

Gość Jurek Owsiak z WOSP
KOBIETA MA DAWAC MEZOWI KIEDY ON SOBIE ZARZYCZY!

Gość żona Egipcjanina.
a mój nie może-religia mu zabrania.

Gość ty tak na poważnie
? To do autorki!

Gość Autorko jeśli
jest tak ja mówisz, to goń na policję.Nawet mąż nie może zmuszać Ciebie do robienia czegokolwiek wbrew Tobie :O:(

Gość hoł hoł
niebieska linia się kłania

Gość możesz to zgłosić na policje
nie wiem z jakiego jestes miasta następnym razem dzoń na niebieska linie 0 801 12 00 02 dla ofiar przemocy domowej! w przypadku rozwodu jest to pomocne. Jednak przede wszystkim dzon w by chronić siebie!

Gość takiego chuja
bym w dupe kopnela i na zbity pysk z nim!!!! Niech sie rucha z kaloryferem!!!! A ty co uciec nie mozesz?????????????

Gość zona nalezy do meza
ma spelniac jego zachcianki i pragnienia!

Gość 123456789....
zona nalezy do meza - tak? a jak zona ma pragnienie zeby maz wysprzatal cale mieszkanie to on tyko zrobi obrazona mine :D jak moral? swoje pragnienia trzymaj gleboko w sercu :D

" jurek owsiak z wosp---kobieta ma dawac mezowi kiedy sobie zazyczy" "zona nalezy do meza---ma spelniac jego zachcianki i pragnienia" z jakiej epoki wy jestescie!!!!!! ktorego wieku????? takich facetow trzeby kopnac w d...pe!!! AntyRockowa-----i ty wytrzymalas juz 3 lata w takim malzenstwie?? odejdz od niego tak szybko jak tylko potrafisz!!!

Gość żona Egipcjanina.
a to muzłumanom zarzuca się przemoc wobec kobiet.

Gość tabu
żona Egipcjanina. jak długo jesteś mężatką ??? pewnie krótko,zaczekaj jak będziesz więźniem we własnym domu!!!!!!

Gość żona Egipcjanina.
jasne jestem mężatką pięc lat i mieszkałam z mężem w kairze i nigdy nie byłąm więźniem,masz niestety mylne pojęcie na temat islamu.

Gość tabu
czekaj czekaj ile metrów za małżonkiem biegasz na spacerku?? macie już dzieci??

Gość tabu
nie muszę czytać mam częsty i duży kontakt z islamistami i SĄ TO FANATYCY!!!!

Gość 235425
Do autorki.. Twoje pytanie zawiera odpowiedź. Gwałt to gwałt a kto go popełnia to nieważne. Zwiazek za wszelką cenę? Poniżenie, gwałt itd to ci się marzy przez resztę zycia? Jestes masochistka czy co.. Nawet bym nie próbował ratować takiego związku tylko policja i rozwód. Jaki on ma do Ciebie szacunek? Jakbym swoją kobietę wziął na siłę to bym na drugi dzień na kolanach przepraszał i przestał pić. Kobieta powinna starać sie zaspokajać potrzeby partnera jak i on jej potrzeby.. Ale.. Traktowanie partnerki jak worka na wyżycie to nie zwiazek ani oznaka miłości wiec chyba nie za bardzo masz co sie zastanawiac jesli to powtarza sie ciagle. Ratuj resztki godności bo kiedys wroci z kolegami....... Bedziesz ty winna jesli na to pozwalasz nie broniąc sie. Uciekaj i pamietaj facet nigdy sie nie zmienia..a jesli juz to zawsze wraca do starych zachowań po pewnym czasie. Pisze to bo jestem facetem i znam różne tragedie związków. Uciekaj i nie dawaj nigdy szansy skoro to nie jednorazowe Zdazenie. Powodzenia

Gość żona Egipcjanina.
do Tabu, nigdy nie biegałam, nie biegam i nie mam zamiaru biegać za mężem, a na spacerze idę obok niego,mamy synka(choć nie wiem jakie to ma znaczenie). Mówisz że islamiści to fanatycy, tak zdarzają się ugrupowania, którę dokonują aktów terroru w imię allaha i religi ale pokaż mi religię, która nie ma swoich fanatyków? wyrobiłes sobie osąd na podstawie doniesień telewizyjnych i gadasz bzdury. Co to w Polsce nie zdarzają się przypadki katowania żon???? nikt jakoś nie widzi, jak mąż siedzący w kościele w pierwszej ławce, po powrocie do domu katuje żonę, bo zupa była za słona. Wszystko zależy od tego kto jakim jest człowiekiem, a uwierz mi że katolicy są dużo gorsi od muzłumanów.