Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdallena25

nikt mnie nie chce - dlaczego?

Polecane posty

Gość fsdfsd
pewnie twoja uroda to przyczyna .Niestety.

Gość VIA EPIA
Masz za ladne kolerzanki, zacznij sie zadawac z paszczurami brzydszymi od ciebie, to bedziesz w centrum uwagi :D

Gość magdallena25
jeśli chodzi o urode, to cóż opisałam się na początku, na pewno jestem jednak b. zgrabna, ja też tak myślę że moze jest coś takiego w sposobie bycia, czy zachowania, co tak skutecznie odstrasza:)-tylko samej ciężko mi to zlokalizować-nie patrzę na siebie oczami 2go człowieka. a w naszej polskiej świadomości to już tak jest samotna dziewczna w tym wieku zawsze będzie traktowana jako odstepstwo od normy :)

Gość VIA EPIA
"jestem jednak b. zgrabna" Co ci po figurze jak mozesz wygladac z twarzy jak shrek. Nie ma zdjecia, nie ma gadki 🖐️

Gość fsdfsd
jest na swiecie mnostwo kobiet o urodzie poniżej przecietnej , a jednak moga miec chłopa . Byc moze postaraj w sobie cos zmienic . Nie badz sztuczna , badz soba . NIe wiem fryzure , kolor włosow ( przefarbuj sie na blond ) , styl ubierania , czesciej sie usmiechaj .

Gość fsdfsd
Co ci po figurze jak mozesz wygladac z twarzy jak shrek. niestety to prawda . Lepiej zebys nie była zgrabna , ale miała ładna twarz .

Gość VIA EPIA
"NIe wiem fryzure , kolor włosow ( przefarbuj sie na blond )" Yhy, legginsy do tego i tipsy :o

Gość magdallena25
zdjęcie tak naprawdę niczego nie oddaje, na profesjonalnej sesji prawie każda kobieta wygladalaby interesujaco, jeśli chodzi o mnie to oceniam sie jako średnio - ładną dziewczynę -napewno nie o aparycji shreka:) myślę również że moje koleżanki wcale mnie pod tym względem nie przewyższają -brak tam jakiś elektryzujących piękności

Gość fsdfsd
lepiej nie prowokuj za bardzo bo moze wyjsc zalosnie i efekt bedzie odwrotny .

Gość VIA EPIA
Zbytnio sie wzbraniasz przed tym zdjeciem. :P Nawet jak cie pojadą to nikt nie wie kim ty jestes... Wiesz co to znaczy średnia ? średnie zarobki w polsce to ok 3500-4000zł, tylko kogo nie zapytać to zaiwania za 1200zl ;) To tyle o średniej urodzie ;)

Gość fsdfsd
pokaz figure bez głowy . Ocenimy czy jestes zgrabna

Gość karoolek..............
magdallena25 Nic sie nie martw , po prostu faceci sie ciebie boja ! jestes dla nich za dobra , zbyt wykształcona itd. Faceci niestety lubią byc lepszymi od kobiet , a tu mało kto sie znajdzie , by byc lepszym i ci po prostu i zwyczajnie sprostać . Jak chcesz i masz ochote sie pobawic to proponuje tescik - udawaj slodka idiotke , a sama zobaczysz . Ale pewnie Ci nie przystoi ...

Gość VIA EPIA
Lepiej twarz a nie figure, co ci z figury ;) Z workiem na glowie nikt na miasto nie idzie.

Gość fsdfsd
zgadza sie

o gustach sie nie dyskutuje - tak sie mawia ! co dla wielu bedzie nie ładne , dla innych ładne, a dla jeszcze innych sliczne ! to nie o wyglad tu chodzi

Wezmy Panią J Steczkowską - samą twarz zobaczyc to mało kto by sie nia zainteresował , ale całosc !! fiu fiu !! zaraz jest inaczej - prawda ! oczywiscie wiem ze znajda sie i tacy co im sie nie podoba J i pewnie zaraz sie tu wszyscy o tym dowiemy , albo tacy co napisza - co ty chcesz od jej twarzy ?? Ano wlasnie mnie sie nie podoba !

Gość fsdfsd
a co z radwańską agnieszką ?

no i oczywiscie cytowane czesto powiedzenie przez mojego tescia " nawet kołek ubrac modnie i postawic go przy scianie , wnet kolejka za nim stanie "

Gość VIA EPIA
Dobra nie offtopujcie, jak nie da zdjecia to nie ma dyskusji. Gdyby nie chodzilo o wyglad, to polki wygladaly by jak amerykanki i byly by szczesliwe wpieprzajac kolejnego big maca zapijanego szejkiem.

zdjecie jest nie potrzebne !!!!!

A może jesteś niezauważana w tym gronie raczej przypadkowo? Po prostu akurat gust i sposób bycia grupy tych kolegów nie pasują do Twojego? Nie poznałaś nigdy nikogo na kursie żeglarstwa, podczas gry w tenisa? Warto poszukać znajomości w innym kręgu... Nie wiem, ja jakoś mam aparycję nieładną, zgrabna nie jestem, wysoka też nie, ale jakoś... kontakty nawiązują się same. Ale zwykle to ja je inicjuję, bo muszę się wygadać, że np brzydka pogoda i mi się nic nie chce :P Potem od słowa do słowa i dochodzi do gadki w stylu, że na urlopie to było fajnie, po czym przechodzi do zainteresowań, które czasem okazują się wspólne i tak dalej ;) No - i zawsze warto pytać. Ktoś coś strzeli na jakiś temat - więc zapytaj: o, interesujesz się tym? Albo coś takiego. Na pytanie każdy porządny człowiek czuje się zobligowany odpowiedzieć - a to sprawia, że MUSI zwrócić na Ciebie uwagę :)

Gość VIA EPIA
Wlasnie ze jest potrzebne. Pierwsze wrazenie sie liczy, a pierwsze wrazenie to wyglad, nie ma wrazenia nie ma gadki... , chyba nikt nie zrobi wrazenia jak wymieni w 30 sekund wszystkie stolice europy, no way ! :D

Gość magdallena25
A może zle robię lody? Za bardzo gryze, za mało ssam?

u obcych sie liczy , ale ona nie bywa tylko wsród obcych ! bywa wsród ludzi co ją znaja , a skoro sie nia nie interesuja to moze byc tak jak pisze ja , zakladam ze autorka pisze prawde w kwesti swego wygladu , zgrabna kobieta zawsze zwraca uwagę jak ubrana jest kobieco

Gość magdallena25
a może za mało daje doopy, albo za duzo?

Gość magdallena25
a może bardziej popuszczać szpary

Gość magdallena25
karoolek, dzięki za opinię, muszę przyznać, że faktycznie mój styl bycia odbiega znacznie od slodkiej idiotki i czasami niestety aż za naddto to okazuję (a dodatkowo studiuję medycynę), a urodę mam raczej bardziej przystępną niż j.steczkowska. co do wymiarów które podałam to sa w 100%prawdziwe. mysle, że Twoja teoria może być w jakimś stopniu sluszna - a jest ona poparta osobistymi doświadczeniami?