Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdallena25

nikt mnie nie chce - dlaczego?

Polecane posty

Gość fsdfsd
pokaz figure ponizej szyji bedziesz anonimowa . NIkt cie nie rozpozna

Gość linda evans
Wiesz co Madzia faktycznie może coś jest na rzeczy, obecnie faceci wcale nie maja tyle pasji, może przy Tobie czuja się niezręcznie, są po prostu onieśmieleni.

Gość magdallena25
mogłabyś nie obrażać obcych ludzi, ja nie jestem autorką tego postu

Gość goska0987654321
Trochę Cię rozumiem, bo miałam podobny problem. Niestety polecam drobną zmianę stylu bycia takie swoiste "wyjście do ludzi", trzeba umieć pokazać innym, że również są dla nas atrakcyjni, tak żeby czuli się dobrze w naszym towarzystwie. Myślę, że studia medyczne również nie są tak "dyskryminujące" jakby sie wydawało.

Gość linda evans
Dokładnie, może być też tak, że jesteś dość specyficzną osobą (mam na mysli styl bycia), może po prostu nie jestes ogólnodostępna - tylko poznanie Ciebie wymaga nieco więcej trudu. To nie jest nic negatywnego, ale wymaga udziału tzw. konesera.Powodzenia :)

Gość 2342
mam ten sam problem... probowalam wielu rzeczy. nadal jestem singielka. faceci widza we mnie tylko kolezanke. i nic wiecej...

Gość 2342
czasem mysle ze poprostu jestem aseksualna. albo jakas dziwaczna

Gość magdallena25
a napisz coś więcej o sobie - może mamy jakiś wspólny "mianownik" :)

Gość magdallena25
a tak na marginesie to napisz jeszcze czego próbowałaś?

Gość 2342
Probowalam na dwa baty i tez bez skutku.

Gość goska0987654321
podnoszę, bo sądzę, że jest to nawet ciekawy społecznie temat, wśród moich koleżanek jest kilka w sytuacji podobnej do autorki: niby nie ma się do czego przyczepić - a jednak powodzenia brak, może ktoś sie jeszcze wypowie

Gość goska0987654321
no ja myślę, że temat dotyczy pewnej grupy dziewczyn i nawet mnie to zainteresowało - bo nie chciałabym sama do nich dołączyć;) więc niechciane dziewczyny piszcie to może dojdziemy o co chodzi, bo już mi też koleżanki od dawna susza głowę - a ja już nie wiem jak im pomóc

Gość miszekkkkkkk
a ja wiem w czym tkwi problem bo mam taki sam jestes zimna jak lod niedostępna nieufna i trzeba cie lepiej poznac zeby sie dowiedziec ze spoko z ciebie dziewczyna , ja tak mam i wielu ludzi juz mi tak powiedzialo , ze na początku jak mnie poznali mysleli , ze jestem wredną suko dopiero pozniej zmienili zdanie ale taka prawda ile ludzi pozna mnie czy ciebie blizej niewielu a cala reszta bedzie myslala o mnie ze jestem wredna i wyniosla pomimo ,że mam bardzo ladną twarz wzrost 175 i jestem szczupla uwage facetow zawsze zwracam ale jestem zbyt niedostępna wybredna i jak ktos mi sie w koncu spodoba okazuje się farmazonem albo jest zajęty i dlatego jestem sama sama sama

Gość magdallena25
Raz podsłuchałąm rozmowę chłopaków o mnie i jeden stwierdził że ode mnie czuć cebulą. No co jest, przecież ja nie lubię cebuli i myję zęby codziennie, a kąpię się dokładnie w piątki. Już zam człowiek nie wie , do czego inni potrafią się przypieprzyć. A inne laski to tak pięknie pachną ? Nakupi jedna z drugą tanich podróbek z Biedronki, wyleje pół butelki sobie na łeb i myśli że z Paryża przyjechała

Gość newsik
Bo żyjemy w systemie liberalnym, gdzie promowane są prostytutki i bandziory. Jeszcze 20 lat temu poznałabyś fantastycznego faceta - idę o zakład. Teraz ja sam nie mam nikogo, a mam prawie 30 lat. Widzę co się liczy dla tego pomiotu. Nie wiem kto spłodził takich ludzi. Ale wszystkich bym spalił w piekle. I zostawił tylko normalnych.

Gość Halibel
Zabawne. Mam to samo.Czytając Cie,mam nieodparte wrażenie że oglądam film o Sobie. Zawsze byłam z boku,niezauważana. O wiekszość relacji zabiegałam ja.To ja pierwsza uśmiechałam sie i wyciągałam ręke.To ja zabiegam. Dla każdego faceta jestem asexualna.Zawsze będąc z jakąkolwiek koleżanką,to Ona będzie adorowana.W zasadzie juz do tego przywykłam,i gdyby nagle ktoś mnie zaczepił w Clubie,na ulicy-byłabym zdziwiona, żeby nie powiedzieć zszokowana. Kiedyś pracowałam w Pubie,i byłam jedyną dziewczyną z załogi,nie podrywaną.Plus był taki że nigdy nie miałam problemu z pijanym/nachalnym klientem.Wiec zawsze coś. W Pamięci utkneła mi jedna sytuacja,do baru podszedł młody chłopaczek- poprosił o jakiegoś drinka.Koleżanka nie umiała go zrobić,więc przy kliencie, drinka wykonałam,podałam mu.Na co On podziękował Koleżance,i to jej wręczył napiwek. Nie skomentowałam tego w żaden sposób. Zauwazyłam że nie ważne jak wyglądam, i tak jestem niewidzialna.Porzuciłam więc próby nawiązywania kontaktu z panami.Skupiam sie teraz na pracy,kasie ,przyszłej karierze. Myśle że są osoby ktorym "to" nie jest pisane.Nie zrozum mnie żle,mam nadzieję że Ciebie to nie dotyczy.Skoro jednak są kobiety zwykłe,które jednym spojrzeniem powalają tłumy,a trup męski ścieli się gęsto ,to są i takie,które "jakie by nie były " są niewidzialne. Mam nadzieje że Ułożyło się u Ciebie Pozdrawiam.

Gość forumista foruma
szkoda ze faceci sie nie wypowiedzieli co z tymi laskami było nie tak

magdallena25 Po takim opisie, to niedziwne, że żaden facet nie che się z tobą umówić mądralo :D🖐️

magdallena25 Raz podsłuchałąm rozmowę chłopaków o mnie i jeden stwierdził że ode mnie czuć cebulą. No co jest, przecież ja nie lubię cebuli i myję zęby codziennie, a kąpię się dokładnie w piątki. - :D zaraz się popłaczę z e śmiechu :D Ja jestem facetem i kąpię się codziennie 🖐️

Mogę was zaprosić jako psiapsiółki na fejsika :D

Gość gh
nie mam szczescia w milosci

Gość atris
Nie obraź się, ale może po prostu jesteś brzydka ? Albo druga opcja jesteś przeciętna i obracasz się w towarzystwie ludzi bardziej atrakcyjnych wśród których nie masz szans ? Ja tez mam tak jak Ty, ale jestem bardzo średnia z wyglądu i mam jedną wielką wadę - 186 cm wzrostu, a mam bardzo ładne koleżanki. W takim towarzystwie to żaden facet nie zauważa mojego istnienia. Ale ja już się z tym pogodziłam...

Gość Jprdl
Ważysz 175kg na 22 lata ? Czyli jesteś poprostu grubasem to dlatego ;_;

Gość Miłkaaa
Jaj estem w związku juz 10 lat i jestem dosyc wyglodzona, bo ten związek to tkai bardziej ka przyjacielski jest niż milosny. I zauwazylam, ze coraz częsciej z teog glodu i smaotnosci zaczpeiam facetow. Nie iwme jak to sie dizeje ale wysylam im sygnaly i odbierają. Sama siebie nie pozanje, ale iwem ze jestem coraz mnije szczlesiwa wizwazku.

Gość gość
Męzczyzni boja sie atrakcyjnych kobiet, skoro studiujesz masz wile zainteresowan, nic dziwnego, ze mezczyzni do Cb nie zagaduja... po prostu boja sie,ze nie beda mieli Ci nic do zaoferowania ani nie bede mieli Ci czym zainponowac.

Gość gość
Ja też przez wiele czasu obawiałam się że nikogo sobie w życiu nie znajdę. Czułam się samotna, nie kochana, brakowało mi drugiej osoby, bliskości, pocałunków, wspólnego dzielenia się swoimi przeżyciami. Bedac już na skraju wyczerpania psychicznego zdecydowałam się zamówić rytuał przyciągnięcia powodzenia u płci przeciwnej na stronie http://urok-milosny.pl , po 2 miesiącach znalazłam faceta o jakim wcześniej nawet nie marzyłam. Czuły, wspaniały, a jednocześnie zaradny i męski. Wreszcie odżyłam i dowiedziałam się co to prawdziwe szczęscie.