Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość to cudowne uczucie

bede mama

Polecane posty

Gość to cudowne uczucie

mam 22 lata stracałam ukochanego ... zginoł w wypadku byłam samotna poznałam pewnego chłopaka zaufałam mu byl pierwszy ktoremu zaofałam po smiesci tamtego teraz jestem z nim w ciazy a on stwierdził ze poznał inna ze nie chce słyszec nic wiecej o ciazy cios za ciosem zrozumiałam jak wielki bład popełniłam lecz dziecko przyjdzie na swiat ciesze sie ze bede miec dzidziusia bardzo chciałam miec dziecko ale nie z kims takim zrozumiałam to ale troche za pozno ale stało sie i bede szczesliwa wiedzac ze dziecko ma wszystko czego bedzie potrzebowało a ojciec dziecka bedzie załował swej decyzji ale nie chce go znac nie chce nic od niego .... myslac o dziecku ciesze sie strasznie ale z drugiej strony jestem przerazona jak sobie poradze nie mam pracy rodzice jeszcze nie wiedza nie wiem jak im powiedziec :( mimo wszystko chce tego dziecka i bede kochała je najbardziej na swiecie nigdy nie usunełabym bo to jest straszne to jest zabojstwo urodze i mam nadzieje ze sobie jakos poradze .... wiem ze wiele ludzi bedzie tu krytykowac mnie ale nic na to nie poradze...:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować