Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blokers i ławkers

Jeśli chcesz coś powiedzieć

Polecane posty

Gość Gosia**
No właśnie, ciekawe dlaczego, Blokers ?

No to weźcie się za siebie, mamy XXI w. Pora zdominować samców.Zresztą oni już i tak są zdominowani z własnego wyboru.

Ławkers masz się za Boga? Dziewczyny a skąd ta pewność, że on kocha kobiety.Na pewno siebie i ...może facetów?

Gość wesoły wojtek wierzeysky www
Blokers lubi uległe suki ktore może tresować i mlaskajom jego śmierdzącego fjuta jak qiksand tępa szmatka z ryjem britnej spirs kurwa niemyta!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gosia**
Wojtek skąd Ty bierzesz takie ograniczone teksty... !!!?

abc101, nie mam się za Boga (to była mądrość ludowa- powinnaś zauważyć cytat) ale najwyraźniej Ty masz się co najmniej za Boginię i wszelkimi sposobami poza pokazaniem facjaty starasz się wszystkich do tego przekonać :P

Kurwa kolejna gosia się ustawiła w kolejce do blokersowego rozporka!!!!!!! No ja pierdolę znowu wkurwiłem się kurwa przez was jak można być takimi puszczalskimi kurewkami? Z kąd wy się bierzecie na tym forumie?

A ty ABC 101 pewnie jeszcze dziewicą jesteś?

Nooo to miło, że zaczynasz tak mnie odbierać....:( Skarbie, nie jestem tak ograniczona, zeby nie znać różnych powiedzeń.No ale co miałeś napisać ,no co No może popyszczysz jeszcze troszkę, zaczyna mi sie nawet to podobać.

Gość Gosia**
Blokers mam nadzieję,że w pracy na kobietach nie wyżywasz .. ? :( Co Cię tak zdenerwowało w naszej rozmowie ?

Gość Gosia**
zjadłam "się"

Wojtek, to one ....ustawiają się do jego rozporka? Oż w mordę:( Dziewczyny, no co Wy!!!!

abc101, czy uważasz, że miałem obowiązek cokolwiek napisać? Napisałem to, co myślę. Gosia**, w rozmowie nic mnie nie zdenerwowało- ona tylko ujawniła coś oczywistego i generalnie mogę mieć pretensje wyłącznie do siebie. Nie potrzebuję wyżycia.

ABC 101 jestem wielbicielem dziewic i porzondnych dziewczyn!!!!!!! A tu som same kurwy!!!!!!!!! Myślisz że czemu ten pojeb blokers siedzi na forumie?????? Bo łatwo pozaliczać te wszystkie puszczalskie bezpańskie suczki!!!!!!!!!!!!

Blokersiku, a sądzisz, że mądrze napisałeś.No bo jeśli nie cokolwiek....

Gość Gosia**
Pretensje do siebie- o co ?

A jak je on może pozaliczac. Przez kable? Tylko tyle mu zostało? Marnie go cenisz...A jeszcze nie tak dawno pisał, że żeby wypić piwo, nie trzeba kupować browaru całego.

abc101, napisałem to, co myślę. Gosia**... "Dawno temu ja też zaufałem pewnej kobiecie, wtedy dałbym sobie za nią rękę uciąć. I wiesz co? I bym teraz kurwa nie miał ręki." ("Chłopaki nie płaczą" - Fred). :o