Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koles z polski

czy wam też nic się nie chce jeśli nie macie chłopaka/dziewczyny?

Polecane posty

Gość koles z polski

chciałbym się zakochać ale nie mogę nikogo dla siebie znaleźć umieram na lenistwo, nie chce mi się zupełnie nic, studiować , poszukać pracy, pić, bawić się, nawet nie mogę spać... :-( jestem już zbyt długo macie podobne objawy samotności?

Gość dzis mam dobry dzien
ja też tak mam, z tym że raczej sie zmuszma do pracy i nauki, no ale cos w tym jest brak iskry w człowieku jak sam

Gość zaplakanaaa
ja mam tak samo:/ nic mnie nie cieszy :((( ech:( od 5 dni nie jestem ze swoim chlopakiem :( rzucil mnie. ciagle placze i chyba nigdy nie bede juz szczesliwa:(

Gość ciemna strona ksiezyca
też się zmuszam do wszystkiego:( najchętniej nie wychodziłabym z łóżka

Gość koles z polski
5 dni? ja mam tak od roku

Gość kobiecakobietkano1
Coś w tym jest... wszystko robię machinalnie i w zasadzie nie cieszy mnie nic szczegolnie, nie mam depresji, ae wszystko jest szare i bez sensu... nie realizuje sie nawet w mojej pracy, ktora wlasciwie uwielbiam:/

Gość a ja mam odwrotnie
kiedy miałam chłopaka to wolałam z nim siedzieć niż iść na uczelnię czy do pracy - poł biedy jak trzeba było to zrobić, ale jak np. miałam się pouczyć to lepiej z nim posmsować. I jaka wymówka dla samej siebie: takie cudowne chwile trzeba łapać a nie marnować na naukę. A jak jestem sama :( to robię inne rzeczy, wszystko, żeby się nie zadręczać samotnością.

Gość nic nie poradzicie
wiele osob tak ma chcieliscie hameryki to macie

Kurcze a mnie to sie wlasnie chce, tylko nie mam z kim. Zamiast siedziec w domu chetnie poszlabym na spacer, do kina, do jakiejs knajpy czy dyskoteki ale z ta druga polowa. Jak jej nie mam to nie pozostaje nic innego tylko siedziec w czterech scianach. Moje zycie to stagnacja. Powtarzajaca sie codzien monotonia - wstaje, pracuje, jem, spie... wszystko takie przewidywalne. Zero szalenstwa. Az zyc sie odechciewa :/

Gość janeczka1234
ja też tak mam... dzis np siedze cały dzien w domu, czekam na smsa od któregoś z którym kręce a tu cisza.... czekam na milośc która nie przuyvhodzi, czas w którym jestem sma a to juz półtora roku, to czas stracony, takie wyczekawanie....