Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowi ze kocha

co zrobić żeby do mnie wrocił? ale on ma dziewczyne

Polecane posty

Gość mowi ze kocha

hej;) mam problem...byłam z chłopakiem kilka miesiecy...ale niestety po jakims czasie sie rozpadł zwiazek..zerwał on ze mna...mineło juz ponad 4mesiace,nadal go kocham i nie moge sobie poradzic bez niego...nie całe dwa tygodnie temu sie odezwałam do niego.... zaczelismy pisac jak dobrzy znajomi.... zadzwonił do mnie,powiedział ze teskni,ze zrozumiał ze tak naprawde mnie kocha i przez te kilka miesiecy uczucie jego nie wygasło itp...o tej rozmowy prawie codziennie piszemy smski i gadamy przez tel... za kilka dni mamy sie spotkac.....chce byc z nim i wydaje mi sie to proste jak dwoje ludzi mowia o uczuciu....ale on ma dziewczyne...co zrobic zeby z nia zerwał?...ale z drugiej strony na to patrzac jak by naprawde kochał to by bez wachania z nia zerwał ... pomocy..nie mam pojecia co o tym myslec....a przepraszam za błedy..

Gość Dorotka_W.
on ani ciebie ani jej nie kocha, i nie ma do was dwoch szacunku. bo jedna o drugiej nic nie wie, a on moze swobodnie spuszczac z krzyza.

Gość mowi ze kocha
moze ktos jeszcze na ten temat wypowie sie

pojsc po rozum do glowy.Malo Ci, ze raz Cie zostawil, ma panne i jeszcze Ci malo.Dziewczyno glupich nie sieja, sami sie rodza.Pomysl o tym starym przyslowie.Moze jakies wnioski wyciagniesz:)

Gość mowi ze kocha
bylismy ze soba 4 i poł miesiaca.

Gość samanta fox12
trza isć po rozum do głowy i poczytać książkę, zamiast mysleć o cieciach!

Gość yhyyyyyyyyyyyyyyyy
Znajdz sobie porzadnego, widac ze kretacz:D bo nei zerwal z tamta jescze...z jego strony taka asekuracja znajac zycie. Ale znajac tez zycie wrocisz do niego, nic zycze szczescia;]

Gość gość
Po 5 latach zostawił mnie mężczyzna mego życia. Większość czasu było cudownie, jednak ostatnie pół roku z powodu mojej zazdrości o jego pracę już nie był tak kolorowy. Rozstawaliśmy się, Az w końcu usłyszałam, żebym dała mu spokój, bo on już nie chce dalej w tym tkwić. Powiedział, że możemy co najwyżej się przyjaźnić. Została mi ostatnie szansa – urok miłosny, skorzystałam z rytualisty ze strony http://urok-milosny.pl uwierzcie e to była dal mnie jedyna szansa na odzyskanie go, chociaż wiem że sposób nie jest etyczny. Ale wiedziałam że musimy być razem i żadna kobieta nie da mu takiego szczęścia jak ja. Po kilku tygodniach oczekiwania wrócił : ) teraz już dbam o to by się nie kłócić i żeby było między nami jak powinno.

Gość gosiuniuniunia
Nie wierzcie w tego posta wyżej ,to natrętna reklama!!! Jedyny sposób na odzyskanie partnera to zamówić urok miłosny na stronie ch*jDupaKamieniKupa.com.pl Ja tak zrobiłam i moje życie jest teraz pasmem sukcesów! Odzyskałam narzeczonego, dostałam awans w pracy, wyleczyłam hemoroidy a pies sąsiada który zawsze na mnie szczekał i raz rozerwał mi nogawkę zdechł już w momencie jak zobaczył kuriera z przesyłką!!! Zapiszcie ten link ch*jDupaKamieniKupa.com.pl i cieszcie się życiem!