Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarinaaaa

173/56kg chce schudnąć !

Polecane posty

Gość Katarinaaaa

3kg chcialabym schudnąc :(( tylko marne 3kg ... jak mam to zrobic? dałoby to cos gdybym prawie nic nie jadła i np. razowy chleb z twarożkiem i pomiodrkiem,jajecznica i jakis owoc oraz jogurt dziennie? reszte to czerwona i zielona herbata? i tak przez 2tyg.?? + chodzenie.. i taniec taki 30-minutowy?

Gość .T
Mózg waży 3kg.

Gość Spróbuj diety proteinowej
Ja jestem na niej, choć sobie folguję, dlatego nie dobiłam do tego, czego oczekuję. Startowałam z wagą 70 kg!!!!!!!!!! przy wzroście 168. To było pod koniec lipca. Dziś ważę 54 kg. Podejrzewam, ze gdybym nie grzeszyła to już ważyłabym tyle ile chcę, czyli 49/50 kg i do tego dążę. Pozdrawiam

Gość A tak z
A jaka to proteinowa? Co się je?

Gość Katarinaaaa
własnie o co w niej chodzi? i czy ona mi pomoze ? w koncu nie mam nadwagi i jest mi o wiele cięzej ;O

Gość To dieta dr Dukana
lub inaczej francuska dieta proteinowa. Na "dietach" jest o tym sporo. Nawet jak się grzeszy to też się chudnie.... Poczytaj na dietach lub w necie. Ja chciałam schudnąć sporo. Jak na razie poszło 16, czyli z mojej perspektywy dużo. Nabiał, ryby, mięso to motto, ale są różne fazy (poczytaj). U mnie przeważa nabiał, ryby, jaja itp., bo za mięsem nie przepadam, ale też to jem.

Gość To dieta dr Dukana
Myślę, ze Ci pomoże. Ja już teraz też nie mam nadwagi i pomimo, ze odchudzam się od końca lipca i grzeszę, jadam czasem potrawy mączne, czy nawet odrobinę pizzy, cistko, czy czekoladę, to i tak stopniowo chudnę....

po co chcesz sie odchudzac?moim zdaniem przy takim wzroscie i tej wadze musisz ladnie wygladac

Gość Katarinaaaa
31latek :) tak,ale my juz mamy to do siebie ,ze zawsze znajdziemy jakas wade...mam wizje siebie i chcialabym tak wyglądać ...więc nie zaszkodzi mi sie poodchudzać;) a co do tej diety proteinowej to musze dzien w dzien rybe zjesc,albo np. biały ser ,jajecznice tak?

Gość Katarinaaaa
bajer poleciał:D dziękuję:))

Gość Katarinaaaa
Opierdziane gacie-> schudnij to pogadamy :]

Gość Katarinaaaa
boo? :)

Gość w desperacji
też takie mam wymiary i uważam że są ok. lepiej zapisz się na siłownie, żeby ujędrnić ciało i zgubić kilka cm z brzuszka i pupy :P. Będziesz lepiej wyglądała wtedy niż z -3kg. Taka prawda

Gość chudzielec...
wiesz, ja mam 3 cm i 4 kg mniej od Ciebie i uwazam, ze jestem stanowczo za chuda :) chyba troche przesadzasz...