Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polttka

Zamiast kupowac samochod, kupcie sobry rower

Polecane posty

Gość Polttka

Nie bedziecie niszczyc srodowiska jak wiesniaki amerykanie, zadbacie tez o swoje zdrowie. Do 30 km spokojnie mozna dojezdzac do pracy rowerem

Gość
sprawdza się zwłaszcza w taką pogodę jak dziś :D

Gość szał na punkcie racic
kóp se skyrunner.

Gość fsdfsd
w zimie rowerem raczej nie dojedziesz . MOzszna sie przewrocic na sniegu .

Gość kkll
rower jest dobry dla biedoty, mnie stac na wypasiona fure z 2l silnikiem i w dupie mam ekooszołomów

Gość sdrfty
ja mam zamiar kupic jakis prawdziwy amerykanski pozeracz ropy :classic_cool:

Gość fsdfsd
rower jest dobry dla biedoty, nie zgodze sie z tym . PRzejazdzka rowerem jest lepsza niz samochodem w lecie . CZujesz sie na powietrzu , a nie jak w zamknietej puszcze . Chociaz na zime i na dłuzsze dystanse to tylko samochod .

Gość ORTOPEDAŁ
kupie sobie nawet sanki i wreszcie bede sie posuwał po śniegu

Gość fsdfsd
samochod to jednak zamknieta kapsuła , tak jak mieskzanie . I mimo pewnych plusow ma tez minusy

Gość jeeeeehaaa
a własnie nie lepiej SKYRUNNEREM :D:D?

Chodzi oto by plusy nie przesłoniły minusów. No, ja kiedyś jeździłem do pracy rowerem, tak z 10 lat i miałem 4 km. Tak naprawdę to zanim otworzyłem garaż i bramę, a potem zamknąłem jedno i drugie, to mi zajmowało z 5 minut. To rowerem w tym czasie, który stał za domem robiłem kawał drogi. Potem w pracy z parkingu miałem z 500m do mojego stołka. W efekcie krócej zajmował mi dojazd rowerem i był za darmo. O tym, jaką miałem kondychę już nie wspomnę. Teraz mam do pracy 13km i dwupasmówkę na miejsce, więc jeżdżę autem, bo jest zaje..sty ruch i jazda rowerem to samobójstwo. Tym bardziej, że jeździ kupa ludzi, którzy nie umieją jeździć samochodem a jeżdżą i zasady mają gdzieś, a kandydat na trupa pod kołami debila ze mnie kiepski. Wtedy sprawdzał się rower, teraz samochód. Jazdę na rowerze popieram, działanie ekologiczne też.

bardzo chętnie przesiądę się na rowerek pod warunkiem że powstanie więcej ścieżek i miejsc parkingowych dla rowerów.Tak jak pisał liho życie mi jest jeszcze miłe

Gość a ja jezdze rowerem
caly rok. Snieg mi nie przeszkadza. Dzis spadlo 50cm i tez jakos daje rade. Ale nie kaze innym jezdzic rowerem :P Nie kazdy moze ;)

Gość a ja jezdze rowerem
10 km mam. Spokojnie da rade, po sniegu sie fajnie jezdzi ;) Wystarcza lepsze opony, a nie takie szosowki ;) Jak sie idzie, tez sie wykopyrtnac mozna, nie? :D Gorszy jest wiatr :O Zwlaszcza jak wieje w twarz - a zauwazylam ze jak wieje to zawsze w twarz :P

Gość właśnie ludzie opanujcie się
podróżujecei zamnknięci w swych autach egoiści! dlaczego wstydzicie sie jechać tramwajem ? myślę że samochodem jeżdzą zwolennicy masturbacji co by ich nikt nie przyłapał na tym w ich kapsule :o

Gość ta....wezmę
walizkę i narzedzia i inne niezbedne rzeczy... zarzuce na bagaznik rowerka i pojade do klienta!!