Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ula_pytania

Tynki Dekoracyjne

Polecane posty

Gość Ula_pytania

Chciałabym ozdobić mój dom tynkami dekoracyjnymi. Czy ktoś z Was ma takie tynki w domu? czy łatwo je położyć?

Gość kamila_o
Posiadam takie tynki u siebie, świetnie się prezentują. Jeśli chodzi o ich położenie to dla pewności poleć to fachowcowi wtedy będziesz miała pewność, że uzyskasz pożądany efekt

Gość Ula_pytania
Ale tych tynków jest kilka rodzai czy orientujesz się jak to jest...zastanawiam się też czy nadają się na nasze krzywe ściany....:)

Gość kamila_o
musisz wiedzieć jaki konkretnie efekt chcesz uzyskać, a potem skonsultować się z kimś kto się na tym zna, żeby powiedział Ci jakich produktów potrzebujesz

Gość Ula_pytania
Czy w tym zakresie możesz mi polecić jakąś lekturę bądź osobę-firmę?

Gość Michało
Hej, moja żona chciała takie tynki, pierwsze położyłem sam i wyszło to dość kiepsko potem poprawiała pomnie ekipa lepiej zamów sobie fachowców od tego jest dużo firm i wykonawców co się tym zajmują...

Gość olga_dw
ja mam u siebie tynk Piaskowiec firmy FOX, widziałam go najpierw w Leroy Merlin, ale tam nie potrafili mi udzielić informacji jak się to stosuje...miałam nierówne ściany i nie wiedziałam nawet czy trzeba najpierw wykonać gładzie czy nie. na szczęście trafiłam przez znajomych na osoby wykonujące takie dekoracje. okazało się, że ścian nie trzeba równać. wyszło świetnie!

Opcji tutaj jest bardzo wiele beton drewno mozaika Plus takiego rozwiązania jest na pewno tak, ze jest to o wiele tańsza opcja niż kładzenie naturalnego drewna czy betonu na ścianę. Z drugiej strony jesli nam się znudzi to mozna potem łatwo to usunąć oraz bez konieczności ponoszenia dużych kosztów zrobić inne rozwiązanie. Tynków polecam poszukać w sieci, na przykład tutaj https://budujmy.eu/product-pol-1043-Ceresit-CT-720-VISAGE-tynk-ozdobny-Drewno-25-kg.html W sklepie jest ogromny wybór, ze swojej strony polecam na przykłąd tynk imitujący drewno