Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opalthesnake

czy facet , który nie chce dzieci odpycha kobiety ?

Polecane posty

Gość opalthesnake

Odnoszę wrażenie , że tak. Wszystko jest ok do momentu , aż kobieta dowie się , że nie chcę dzieci. Wtedy zaczyna się wszystko "sypać". Czy posiadanie dzieci jest aż tak ważne , czy to taki priorytet dla wszystkich kobiet ? Nie chcę dzieci bo nie odczuwam takiej potrzeby , nie czuję instynktu do posiadania. Wydaje mi się , że przez to odpycham wszystkie kobiety.

to nie mów tego tylko zachowaj dla siebie , bo nie wiesz czy kiedyś nie będziesz miał

Gość oliwia 06
a dlaczego nie chcesz miec dzieci?

Gość do tego jestesmy stworzone
by rodzić dzieci, dlatego działa to odpychająco nawet jeśli dzieci planujemy dopiero za kilka lat

Gość odpycha wiekszosc kobiet
bo rodzenie to natura, ale szukaj takiej, ktora tez nie chce, ucieszy sie.

Gość ssppierdalaj chuuju

Gość preakpause
ja też odpycham

Gość bojabojaboja
To nie do końca tak. Odpycha to, że mówisz, że nie i koniec. Ja nie wiem czy chcę mieć dzieci, nie lubię dzieci, mam 24 lata a zero chęci w tym kierunku, ale nie mówiłam i nie zamierzam mówić, że nigdy żadnego dziecka. A jakbym jakimś cudem zaszła jednak w ciążę, to może jednak nie byłby to dla mnie koniec świata i na pewno wzięłabym za tą ciąże odpowiedzialność. I wiesz po prostu kobieta chciałaby czuć (nawet jeśli nie chce mieć dzieci), że w takiej sytuacji nie zwiejesz jej w trybie natychmiastowym. Że też będziesz odpowiedzialny. Bo takie nie chce mieć dzieci i już trochę przynosi na myśl - "jestem totalnie nieodpowiedzialnym gówniarzem, który nigdy nie zamierza dorosnąć". A takiego kogoś nie chcemy na resztę życia.

ja jestem z facetem ktory nie chce miec dzieci a sama na ich pukncie jestem zwariowana uwielbiam dzieci w kazdym calu i jestem z tym facetem ale to ze on odrazu powiedzial ze nie i koniec mnie odpycha i nie wiaze z nim jakiejs powaznej przyszlosci ...