Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompujrower

cienkie i zniszczone włosy

Polecane posty

Gość pompujrower

Cześć! Mam problem. Otóż mam bardzo cienkie, rzadkie i wypadające włosy na dodatek farbuję, co jeszcze bardziej je osłabia. Co prawda stosuję przerózne odżywki i szampony co troche je regeneruje ale nie daje to zbyt wiele. I problem leży w tym że chcę cos z nimi zrobić. Myslałam o trwałym prostowaniu ale poprostu boję sie ze zostane łysa ^^ podobnie jak z ondulacją. Musze cos zrobic ponieważ włosy są ani proste ani kręcone, takie nijakie. Każdy w inną stronę i też niezabardzo potrafie je ładnie ułożyć. Co prawda mogłabym je prostowac ale az boje sie pomyslec jak wyglądałaby po codziennym prostowaniu. Więc macie może jakies pomysly co mogłabym z nimi zrobić? dodam że są krótkie i nie boję sie odważnych i pomysłowych fryzur ;)

Gość Mirandddiittaa
Skoro nie boisz sie krotkich fryzur i dobrze ci w nich to sobie zafunduj taka fryzure! Trwałego prostowania nie zorbi Ci zadna zdrowo myslaca fryzjerka...bo masz zniszczone wlosy i dprowadzilaby do katastrofy...sama jerstem fryzjerka i wiem co mowie! Wiec nawet o tym nie mysl!....a co do codziennego prostowania to przyzwyczaj wlosy do myscia co drugi dzien nie codziennie..i altomatycznie prostu tylko w te dni co myjesz!!

Gość pompujrower
Miranddiitta :) tylko ze ja mam juz krótka fryzurke;) a wlosy i tak nie sa ulozone i kazdy odstaje w inna strone, natomisat np kiedy wieje wiatr itp to nie dość ze sa rozstrzepane to jeszcze ulizują sie przy górze i wyglądam jak zmokła kura;p

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem na problemy z włosami mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: sylvie2@onet.eu secrethair4u@onet.eu NR TEL. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM ----------------------------------- SECRET HAIR 4 U