Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość munsien kintia

Wasz najlepszy dobry uczenek w życiu

Polecane posty

Gość munsien kintia

Co zrobiliście? Komu pomogliście i jak się to zakończyło? Wiecie...nie chodzi mi o noszenie toreb starszym babciom, czy ustępowanie miejsca w autobusie albo wpłacenie kasy na WOŚP. Chodzi mi o coś wielkiego, uratowanie życia itp. Piszcie! A ja opowiem swój dobry uczynek: Może to dla Was nic, ale ja jadąc trasą do Torunia zauważyłam na drodze zapełnionej tirami i ogólnie zatłoczonej, tyle że po przeciwnym pasie siedzącego kotka. Na samym środku jezdni. Był potrącony, ale żył, nie miał siły się ruszyć, siedział ze spuszczoną głową. A samochody pędzą i pędzą. Tłok na drodze ale to nic. Zjechałam na pobocze natychmiast. Aby przejść na drugą stronę ulicy czekałam ponad 5 minut. Udało się, kotka lekko odciągnęłam z jezdni, tir się zatrzymał (normalny człowiek jakiś) i pozwolił mi go zabrać. Miał złamane żebro i krwawił z łapki, był w szoku. Zabrałam go i do tej pory jest ze mną :)

Gość munsien kintia
krew też oddawałam ;)

Gość munsien kintia
up up up

Gość porcelanowa laleczka xxd
pomogłam koledze jak był w potrzebie....

Gość mały duży głód
ja kiedys szłam ulica i na chodniku siedział niepełnosprawny facet ( ok 50 lat) byłstrasznie zaniedbany, pijany i .. zrobił pod siebie. . . pomogłam mu wskrabac sie na wózek i kupiłam mu jedzenie;)

Gość wodocieplny
pomagam ludziom aby pracę otrzymali i na przykład , gdy jestem w restauracji albo w Mc Donalds to po zjedzeniu kwaśnicy (lubie zamawiać) do tego stopnia zasram kibel, że ściany są obsrane i wiem o tym, że jedna osoba myjąca kibel nie poradzi sobie :) a na koniec rzucam pawia do umywalki a papier toaletowy obsikuję i zdeptaną rolkę rzucam do kibla

Mój każdy dzień jest jednym, wielkim dobrym uczynkiem:D a tak na serio, to chyba założenie Puszki Na Wyższe Cele - codziennie wrzucam jakies drobne lub - o ile stan finansow mi na to pozwala - grubsze i po jakims czasie za uzbieraną kasę kupuje karme dla schroniska albo biore udział w Szlachetnej Paczce...