Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdylematyzowana

kurde POMÓŻCIE, nie jest dobrze

Polecane posty

Gość zdylematyzowana
po cholerę ostro ujmujesz kwestie :D ale konkretnie tak masz racje, mam zle przeczucia, szkoda mi tych lat i mysle nad wizyta u terapeuty :)

Gość po cholerę taki mąż
trochę w życiu przeszłam i sama przekonałam się o tym jak błędne założenia potrafią człowieka wywieść na manowce... założenie że jakoś to będzie, że się ułoży ....z góry jest błędne jeśli nie wprowadza konkretnych czynów by tak było...jeśli pozostawić sprawy samym sobie to mają tendencję iść w kierunku przeciwnym do zamierzonego....

Gość zdylematyzowana
wiesz co wlasnie sie wkurzylam Przeczytalam wiadomosc od jego siostry - wyslij mi 300 tys euro jak mozesz braciszku ! kurwa mac !

Gość zdylematyzowana
przepraszam 3 tys euro mialo byc - w zlosci zle napisalam Zrobi jej przelew, ale tylko na 2 tys euro :(

Gość zdylematyzowana
no coz czeka mnie rozmowa kolejna powazna I moje 5 minut - w koncu jak ja o siebie nie zadbam to ktoz zrobi to lepiej ?

Gość po cholerę taki mąż
panienki się oburzały gdy napisałam że te relacje nie są normalne bo wg nich powinnaś się cieszyć że Twój facet jest taki wspaniałomyślny, odpowiedzialny i lojalny wobec rodziny..... a ja jestem zimną wyrachowaną suką, która uważa że powinien się wypiąć na swoje siostry tylko że po raz kolejny wychodzi na to że Twój facet będzie tańczyć jak mu siostra zagra, dziś nie masz nic do gadania bo nie jesteś w rodzinie....a potem też nie będziesz miała bo ta sytuacja będzie na tyle utrwalona że i tak nie będziesz w stanie jej zmienić

Gość po cholerę taki mąż
powodzenia

Gość zdylematyzowana
dziękuję ale szaro to widze Ale sie cieszę, ze nie zaszla dotąd w ciąze :) bo byloby przesrane Ugotowana bym byla na cacy