Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTUSIAAAAA

SERWIS LAPTOPÓW

Polecane posty

Gość MARTUSIAAAAA

WITAM POTRZEBUJE PORADY ODDALAM LAPTOP DO SERWISU W SKLEPIE RTV EURO AGD GDZIE BYL KUPIONY SPALIL MI SIE WTYK I CALA LADOWARKA DOSTALAS PISMO Z WARSZAWY Z RTV EURO AGD ZE SERIWS NIE BEDZIE ZROBIONY Z PRZYCZYN ZEWNETRZNYCH UMI MI KTOS COS PORADZIC BO JUTRO IDE GO ODEBRAC ?

Gość MARTUSIAAAAA
niech ktos pomoze ?

Gość camp kill yourself
no to oddaj do jakiegoś małego osiedlowego serwisku, zapłacisz ale bedzie gitt

Gość MARTUSIAAAAA
wiesz ile moze to kosztowac ? i jutro sie dowiem co dokladnie jest zepsute czy plyta czy cos sie nie stopilo

Gość VIA EPIA
Objawy?

Gość MARTUSIAAAAA
napewno ladowarka i wtyk a czy cos wsrodku to niewiem jutro sie dowiem

Gość VIA EPIA
Jak plyta glowna to zaplacisz jak za pol nowego laptopa czyli jasne ze sie nie oplaca. Jak sam wtyk i ladowarka to zmiescisz sie w 150zl.

Gość MARTUSIAAAAAAAAA
ale idzie jakos to zrobic by serwis to wymienil laptop ma niecale pol roku

Gość VIA EPIA
O ladowarke mozna by sie wyklucac, ale uszkodzenie wtyku to uszkodzenie mechaniczne, tego gwarancja nie obejmuje. Zresztą beda cie zwodzic tygodniami i w koncu i tak nie zrobią.

Gość MARTUSIAAAAAAAAA
czemu mechaniczne jak to sie stopilo w czasie korzystania ? wylaczyl sie i koniec

Gość VIA EPIA
Stopiło sie wejscie w laptopie ? Obawiam sie ze nie tylko ono jest do wymiany.... , jak chcesz to sie scieraj z serwisem, ale zarezerwuj sobie 2-3 miesiace bez komputera ;)

Gość MARTUSIAAAAAAAAA
a rzecznik praw konsumenta ?

Gość VIA EPIA
"NIE BEDZIE ZROBIONY Z PRZYCZYN ZEWNETRZNYCH" Ciekawe co mieli na myśli, jutro sie dowiesz o co dokladnie chodzi. Może im chodzi o uszkodzenie mechaniczne a moze o cos innego, jakos po chinsku to sformulowali.

Gość MARTUSIAAAAAAAAA
no z przyczyn zewnetrznych to niewiem o co im chozi moze tak napisali bo laptop bral mi dziadek dco ma 74 lata moze dlateglo tak napisali by placil a nie korzystal

Gość robik33
No miałem taką nieprzyjemną przygodę ostatnio z wodą mineralną i kompem..szturchnąłem ręką i chlup woda na kompa się wylała. Okazało się, że jeszcze dało się sprzęt odratować. Wszystkim, całym czyszczeniem zajęli się panowie z serwisu Arvika - www.arvika.pl . Może u nich spróbuj. Mają dość przystępne ceny.

Gość gość
W Warszawie jeśli chodzi o profesjonalny serwis laptopów to jedną z najlepszych firm z jakich korzystałem to była firma : http://centralnyserwislaptopow.pl/kontakt/ świetne podejście do klienta i bardzo szybka, sprawna naprawa mojego laptopa co mi się bardzo podobało :)

Gość gość
może lepiej znieś laptopa tam gdzie się na tym znają www.gutenservice.pl, jest chyba najlepszym serwisem , wiem o czym mówię bo korzystałem z usług kilku innych i za każdym razem problem pozostawał nie rozwiązany. Oni poradzili sobie z naprawą w ekspresowym tempie i to w przyzwoitej cenie.

Gość NickyMinaj
albo moze zerknij sobie na north.pl . to jest serwis , który ma ogromny wybór oryginalnych cześci zamiennych oraz jest on dla osób , które np same chcą cos naprawić . wszytsko jest wytłumaczone krok po kroku .

Gość znikł
oddaj do serwisu. najlepsze są takie, które Ci konkretnie doradzą co zrobić i podejda uczciwie do tematu. Proponuje http://eldanserwis.pl/, byli u mnie w Chełmży jak mi się pralka zepsuła ale wiem, ze RTV też sie zajmuja