Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka lalka lalka

Nocne poty

Polecane posty

Gość lalka lalka lalka

jestem młodą kobieta, w dzień nie pocę się prawie wogóle,tzn nie mam z tym problemu, w nocy za to dość często budze się cała mokra spocona, tak że musze przebierać koszulke. Czy to może być oznaka jakiejś choroby?

oj wielu. ale nikt tu Ci nie odpowie na to pytanie. nocne poty moga byc spowodowane np. problemami z tarczyca, nerwicą, zaburzeniami hormonalnymi, nowotworami...można by takw nieskończoność. tutaj niestety pomoże tylko lekarz.

Gość upssss
masz wczesne klimakterium

Gość lalka lalka lalka
co to znaczy? co to takiego?

No, bez przesady :D Nie wiesz co to klimakterium? Wikipedia prawde Ci powie :P Jako mloda dziewczyna przechodzilam to samo - kilka lat sie to ciagnelo. Uderzenia potow byly tak silne, ze czasem trzeba bylo zmieniac i posciel. Nie bylam u lekarza, jakos samo przeszlo. Pozostal mi tylko nawyk porannego prysznica. Ale dziewczyny maja racje - szoruj do lekarza ;)

No, bez przesady :D Nie wiesz co to klimakterium? Wikipedia prawde Ci powie :P Jako mloda dziewczyna przechodzilam to samo - kilka lat sie to ciagnelo. Uderzenia potow byly tak silne, ze czasem trzeba bylo zmieniac i posciel. Nie bylam u lekarza, jakos samo przeszlo. Pozostal mi tylko nawyk porannego prysznica. Ale dziewczyny maja racje - szoruj do lekarza ;)

Gość ....finka
Takie objawy moze dawac stan zapalny w moczu .Tab ziolowe Urosept 3x 2tab . Pomocna nasiadowka na skrzypie .

Gość moja mama miała
tak przy zatykających się tętnicach, kiedy krew źle krązyła. Po zabiegu udrożnienia przeszło jej. Ale może to byc równie dobrze problem z hormonami - płciowymi i tarczycą. Albo przyczyna jest orozaiczna - zbyt gruba pościel, koszula i zbyt wysoka temp w pokoju

Gość frrida
też to miałam jakiś czas temu. Budziłam sie tak mokra, jakbym wyszła spod prysznica. Lekarz kazał mi zrobić badania tarczycy, wyszły dobrze. Ale na szczęscie przeszło mi to samo. Powodem moze byc, tak jak juz ktos pisał, nerwica, zbyt gruba piżama. temp. w pokoju. Ja mam w nocy 15 stopni i przy takiej temp. śpi mi sie najlepiej.

Gość qwszystko i nicc
to może być wszystko i nic. moze to być nawet hiv, dlatego lepiej zrobić sobie badania aby się uspokoić, a może to być tylko z nerwów, niedoboru witamin itp....lepiej iść do lekarza...