Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Someone from Mars

Do moderatorów!!!!!

Polecane posty

Gość Someone from Mars

Chodzi o osobę o nicku pomarańczka000000 . Czy ktoś mógłby zablokować IP tej spamerki?? O ile się nie mylę wciska wszędzie linki do swojego bloga, a nie ma to ŻADNEGO związku z tematem głównym forum. Jakby się ktoś zainteresował, byłoby miło.

Gość pomarańczka000000
ok, nie bede juz spamowala, wystarczylo mi powiedziec a nie od razu zglaszac ....

Gość Someone from Mars
A ile osób Ci już mówiło, żebyś nie wpisywała tego wszędzie?? Jak już musisz to się zaczernij, ustaw sobie na stopkę i wsio.

Gość pomarańczka000000
nie szukam na tym temacie, linki dawlam rowniez w dietach, na czacie dla nastolatkow oraz innym ale tutaj wkleilam rowniez bo wiem ze czasami bywaja tutuaj rozne mlode odoby, osttanio jakas 16 latka w ciazy, byla jeszcze konstrowersyjna fanka dody, jakas plaboyka czy jakos tak, potem kropla w ocenie tez miala nascie lat, jezeli to dla was problem to wiecej nie napisze czesc :) szczesliwego nowego roku ! wiecej nie napisze

Gość Someone from Mars
Powodzenia mimo wszystko życzę. Ale spamem nie załatwisz sobie przyjaciół... Nawet ja mógłbym z Tobą od czasu do czasu pogadać, ale nie na takich forach.

Gość Słoiczki Bobovita.
szantaż,że się nie odezwie,zaczernij nicka i wstaw adres bloga jako stopkę i pisz na temat,a nikt cie nie wygoni