Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekrut

PLAMY NA CZOLE !!!

Polecane posty

Gość rekrut

mam od dłuższego czasu pewien problem..a mianowicie [przeważnie w okresie zimowym lecz nie tylko ] ,podczas gdy np. się zdenerwuje lub zawstydze na ciele zaczynają wycodzić mi swędzące czerwone plamy ,szczególnie na czole i szyij od razu je czuje ponieważ mnie swędzą albo jeszcze tak samo mam jak np, wejde do sklepu lub do domu ale nie zawsze ...no i musze dodać że to po kilku minutach znika...jeśli macie jakąś ważną rade albo coś to prosze pisać!!!!

Gość Mertoro
W ten sposób ujawnia się diabeł wcielony. :)

Gość rekrut
HAHA ..WIEDZIAŁEM ŻE MOGE LICZYĆ NA TAKIE ...GŁUPIE RADY//

Gość Mertoro
O tej porze to tylko goopawka w głowie.:)

Gość rekrut
a jest ktoś kto niema tej głupawki i mógłby mi poradzić ..?!

Gość RWAFSD
MOŻE MASZ UCZULENIE NA JAKIŚ PROSZEK...?!

Gość ja tez tak mam tylko
nic mnie nie swedzi :O zimno zweza naczynia krwionosne, jak wchodzisz do cieplego rozszerza stad czerwone plamy

Gość
a ja mam na czole znamię - u niemowląt zwane uszczypnięciem bociana lub pocałunkiem anioła :o (u niemowląt - bo u dorosłych nie powinno występować) i jak zmarznę to robi się filoetowe :o to dopiero dekoracja

Gość rekrut
ale dlaczego akurat ja to mam a inni nie jak wchodzą z zimnego do ciepłego...a po za tym dlaczego jak sie denerwuje też mi to wychodzi..?

Gość do nieznana i cos tam
naczyniaka z czola mozna usunac, idz do lekarza

Gość z..................
niektorzy ludzie tak reaguja na stres. Moze sie to wydac dziwne, ale tak jest. lepiej spytaj lekarza o jakas masc.

Gość ja tez tak mam tylko
nie wiem ale ja tez tak mam, jak sie zdenerwuje albo zawstydze wychodza mi plany badz cala sie robie czerwona, ma to z pewnoscia cos wspolnego z krazeniem albo naczyniami krwionosnymi

Gość
ale on jest widoczny tylko gdy bardzo zmarznę, mało uciążliwy :) czy ma on jakiś wpływ na zdrowie? może się rozrosnąć albo coś?

Gość ...ups
Wygląda to na zbyt duży napływ krwi do skóry, ale dlaczego akurat w tych miejscach? Nie wiem może masz coś z naczyniami włoskowatymi. Być może powinieneś brać preparat na ich zwężenie. Ale trudno powiedzieć. Może to być także objaw alergii.

Gość bipi555
Witam, ja tez mam to samo jak w pierwszym poscie , czy ktos dokladnie wie dlaczego sie tak dzieje i gdzie szukac przyczyny??? plamki sa mocna swedzace ,gryzace jak sie zdenerwuje ,aj wejde do pomieszczenia goracego itd