Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płatek sniegu na wietrze

Jestem dziwka?

Polecane posty

zaraz się posypią negatywne opinie ale trudno. Chcę "porozmawiać" z osobami które miały/ mają ten sam problem, albo chociaz potrafia sie wczuc. Kilka miesięcy temu rozstałam się z chłopakiem. Kochałam go bardzo...ale cos mnie zablokowalo, brak czasu dla siebie, zaczlam byc zazdrosna, nie czulam sie szczesliwa. On tez zaczal to odczuwac. postanowil zakonczyc i juz nie walczyc. stwierdzil, ze sie nie dogadamy. jedyna sfera gdzie jet wspaniale, gdzie nadajemy na tych samych falach to sex. moglismy o tym mowic, pisac, moglismy nie wychodzic z łozka. no ale kazde poszlo w swoja strone.... Co jakis czas spotykamy sie jednak i nie mozemy sie od siebie oderwac! Wiem ze to bez celu(nie wiem czy kocham, przeciez zerwal i nie walczyl o mnie o nas!) ale jak juz jestemy blisko to nie ma sily. wracaja mi wspomnienia, nakrecamy sie i zawsze konczy sie fantastycznie. Spotykam sie z innymi, ale nawet sobie nie wyobrazam zeby pocalowac innego. Nie umiem sie zakochac. ciagnie mnie do ex. on tez ma podobnie. Mowi ze nie potrafi sie zaangazowac, ze cieszy go kazdy konakt ze mna, ciagle sni o mnie, ciagnie go do mnie. Czasem sie bronie, bo to chore! ale tak namawia na seks spotkanie..... ulegam bo to silniejsze. To trwa juz 3 miesiace. Wiem ze to glupie i musze sobie ulozyc zycie, ale jak mam to oddalic??? Ten pociag fizyczny nie slabnie!!!!! wiem, ze nie mozna sie tak przeciez kurwic! Tojuz nie moj facetr:( Ale to silniejsze. wiem ze jak zadzwoni, jak sie spotkamy to ...... bledne kolo. dzis milczy caly dzien, musze wytrzymac moze juz sie nie odezwiemy i kazde znajdzie sile i zakocha sie w innej osobie. a moze wrocimy siebie? ale kurde juz bylismy razem i okazalo sie ze dobry sex to nie gwarancja dobrego zwiazku:o Czuje sie jak dziwka

Gość bfjdjnjsndsn
Nie jesteś dziwką jesteś kórwiskiem i nimfomanką!!!!!!!!!!!

mam duży temperament. sama o sobie mowie nimfomanka, ale jak to urwac!

Gabrys Ty masz wiekszy problem ze soba!!!!!!!! nie wchodz tu wiecej!

Gość kretynstwo na cafe to norma
POGIELO WAS ZOSTAWCIE JA NIE CHCECIE RAD DAWAC TO WYPIERDALAC!

to sie nazywa tolerancja po polsku :D No... przeciez w katolandzie kobieta majaca seksualne potrzeby to - to wlasnie co wyzej. Szkoda mi Cie, bo pisac tutaj o tym, to nie odwaga - to glupota.

Gratuluje poczucia humoru!!!!!!!!!!!!

to sie nazywa tolerancja po polsku :D No... przeciez w katolandzie kobieta majaca seksualne potrzeby to - to wlasnie co wyzej. Szkoda mi Cie, bo pisac tutaj o tym, to nie odwaga - to glupota.

Gość wladzio wladziu
przeciez to prowokacja! zabawa na sobotni wieczor;) pozdrawiam autorke

Gość Mertoro
Jeśli oboje jesteście zadowoleni z obecnego stanu rzeczy, to nie widzę niejako problemu.

Gość Twoje zycie twoj wybor
nikomu do tego nic! Moja rada - Wyjedz na jakis czas i sie zakochaj:)

Gość wekkendowojuz
No wlasnie! Znacie sie dobrze, swoje potrzeby i sie oboje zadowalacie, ubicie swoja fizycznosc wiec ok! Nie mam problemu! moze jeszcze kiedys razem...? W życiu bywa różnie. A nóż dojrzejecie ze to nie tylko sex. Powdzenia zycze

Gość wekkendowojuz
*lubicie* nie ubicie :)

jestem naprawde rozdarta nie wiem, moze to co czuje teraz ma związek z tym,ze gwałcil mnie ojciec to bylo dawno,ale czuje to jak dzis, gdy pijany i smierdzący potem kładzie się na mnie i wsuwa penisa.

Gość fantasmagoria lublin
autorko topiku, nie dosc,ze jestes szmatą która rzeczywiscie powinna zdechnać to jeszcze piszesz sama ze sobą pośrednio sie usprawiedliwiajac swoje postępowanie, na ktore nie ma usprawiedliwienia lepiej bedzie jak zejdziesz z tego świata PS: nie dziwie sie ze gwałcił cie ojciec, ja bym na ciebie nawet nacharkac nie chciala

ostatni wpis to podszyw!

Gość Ewelina lodzkie
dziewczyno, wez sie za swój mozg z tym tematem jestes szmata najgorsza jkaą mozna sobie wyobrazić żal

Gość wladzio wladziu
Kolejny dowod ze nie ma co pisac na kafe o problemach! ludzie jak macie obrazac i nie dawac rad to nic nie piszcie

Gość Czika-nialiana
Ja mialam to samo, ale w koncu zmadrzalam, ja go zostawilam ale mimo to potrzebowalam wiedziec ze jest...sex to ulatwial.Odpusciam sobie gdy mi powiedzial ze jego zona spodziewa sie jego dziecka.Czasem widujemy sie jako znajomi, on dalej namawia mnie na lozko-minelo juz kilka lat, czasem chcialam i to bardzo, ale nie uleglam.Nie wiem czy teraz jestem szczesliwa, mam innego faceta, ale z tamtym to bylo pierwsze najsilniejsze uczucie...trzym sie!

Gość w rosji nie ma żadnych panów
nie odpowiedajcie autorce topiku juz zglosilem caly temat do usunięcia

Gość Czika-nialiana
chcociaz z czescią tutaj osob sie zgadzam, jestes ...no coż..kobietą lekkich obyczajów

wy chyba macie problem sami ze soba wypisujac takie glupoty!! nie nie jestes dziwka, bo robisz to z jednym facetem, a poza tym nie za pieniadze pamietaj!! jest cos co was do siebie przyciaga, moze kiedys bedziecie razem, ale teraz sex wam zupelnie wystarcza noi ok:)

Gość facet z tesco szczecin
Czika-nialiana tutaj udajesz madra a na innym topiku piszesz o pierdzeniu idiotka, szok

Gość spokojnie to moze.....
ona dziwka, a on??? Facet to macho!!!

Gość janeczka1234
też tak miałam , nawet teraz spalam z innym ale to nie to, niestety stwierdziałam ze nie bede sie poniżać... ze za bardzo mnie zranił i niech sie teraz smakiem obejdziei po prostu szukam innego ogiera eheh

Gość A idź...
Nikogo oboje nie zdradzacie, nie krzywdzicie. Skoro was do siebie ciągnie i jest wam razem dobrze to czemu macie sobie odmawiać? Nie powinnaś czuć się z tym źle bo tak naprawdę nie masz powodu :) I jak już ktoś tu pisał, może faktycznie jest miedzy wami coś więcej skoro tak was do siebie ciagnie i w przyszłości może coś z tego bedzie

wczorej nie odpisalam Ci.Zszokowal mnie atak kafeterian na Ciebie.Dla mnie nie jestes zadna dziwka!!!!!Nie spisz z kilkoma, ba nawet nie z dwoma.Nie sprzedajesz swego ciala za pieniadze.To, ze spotykasz sie z innymi na randkach to normalne. Ale nie idziesz z nimi do lozka, nie calujesz sie z nimi.Nie skladasz im zadnych deklaracji.Przeciez nie widzisz szans na ulozenie sobie relacji z tym mezczyzna ,poza relacja li tylko seksualna.Doskonale zdajesz sobie sprawe, ze to droga do nikad. I moze powinnas odpuscic sobie spotykanie sie w celach poznawczych do momentu , ostatecznego przeciecia tego zwiazku.Uwazam, ze przyjdzie taki moment, ze przerwiesz to.Szkoda, jak malo tolerancji jest w ludziach i zrozumienia.

Gość aallaaa
matko kochana. pogielo was wszystkich na tym topiku??? co to za teksty o smierci o zdechnieciu....!!!! dziewczyno nie sluchaj tych idiotow bo w wariatkowie wyladujesz tak jak oni. uwazam ze to co ty przezywasz ma sporo dziewczyn. nie chcac stracic tej upranionej pierwszej wyidealizowanej milosci godzisz sie na sex bo tylko on cie trzyma przy tym facecie. ale wierz mi. to niczego nie naprawi(sprawdzone) moj byly facet tez tak mi mowil kiedy sie rozstalismy. tez uprawialam z nim sex....dopoki nie znalazl sobie w koncu kobiety z ktora sie dopasowal . a ja zostalam na lodzie.

Gość aallaaa
siwęta racja :)

Gość aallaaa
sorki mialo byc swięta racja.