Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zena zena

Chciałabym umrzeć

Polecane posty

Gość zena zena

tak po prostu, zasnąć i nie obudzić się więcej, bo życie jest beznadziejne, życie, w którym nic nie wychodzi

Gość stare ale jare
heja alik 🖐️ a Ty autorko, masz depresję doskonale Cię rozumiem, ale, żeby było cokolwiek lepiej musisz coś z tym zrobić na początek jakieś tabsy od lekarza, by pomogły poprawic nastrój to dużo daje

Gość to idziesz tam gdzie blizej
albo na most, albo na tory... nie takie to proste.........

Gość zgryy
ja też bym tak chciał czasem czuję się zbyt zmęczony i jak by życie pędziło tak szybko że nie mogę się ogarnąć noo ale tak się nie da więc trzeba się męczyć w końcu zawsze coś się znajdzie co poprawi humor ! ;)

Gość jak by to ujac
mam deprsje od 5 lat, i tabletki huja daja. Tylko jeszcze wlosy bardziej wypadaja, stajesz sie senny, zmeczony, jakis przymulony. Zeby wyjsc z depresji trzeba silnej woli, i z dnia na dzien coraz mniej problemów, a nie zawsze tak sie da. :(

Gość doktor śmierć
Prozac ci pomoże.

Gość zgryy
można powiedzieć że chyba też mam depresję a do tego mam przeczucie że dziewczyna mnie okłamuje a z tego wszystkiego to tylko ona się już tylko liczy bleee ciężko będzie jak ze mną zerwie hehe

Gość jak by to ujac
KANT DUPY ? jakie osoby? jesli masz na mysli mnie to bardzo przepraszam, poprostu mam deprsje juz dlugo, i jakos nic nie pomoglo, zadna terapia zadne tabletki, nic. Nawet jeszcze w tedy mialam silna wole, i przez jakis czas myslalam ze wszystko juz okay, ze wyszlam z tego, a tu kuku. Cos mi sie chyba tylko wydawalo.

Gość zgryy
znajdź główną przyczynę i ją zlikwiduj . a jak masz zbyt dużo problemów to nie staraj się wszystkich na raz ogarniać tylko wybierz jeden i z nim się rozpraw bo jak jest zbyt dużo to nie wiadomo od czego zacząć

Gość zgryy
a co jak bez toksycznego partnera nie da się żyć? ; D

Gość
co tu kryć - miłe i przyjemne życie istnieje tylko w serialach i tanich romansidłach :) rzeczywistość jest brutalna :o

Gość
można się pogodzić z szarą rzeczywistością ALBO cierpieć :o ale czy z tym można się pogodzić? z gównianą pracą za grosze? z brakiem pieniędzy i perspektyw? z monotonią dnia codziennego? :o