Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiloalfa

MAM PROBLEM MOJ BYLY NIE CHCE MI ODDAC PIENIEDZY...

Polecane posty

Gość kiloalfa

CO MAM ZROBIC .JAK BYLAM Z MOIM POZYCZYLAM MU KASE I DO TEJ PORY MI NIE ODDAL.BYLAM Z NIM ZARECZONA .PROSZE SIE JUZ DLUGO ALE MI NIE CHCE ODDAC ,PARE TYSIECY ZLOTYCH.OSTATNIO PARE MIESIECY TEMU POWIEDZIAL MI ZE POLICZYL SOBIE ZA PIERSCIONEK ZARECZYNOWY I ZA WYZYWIENIE JAK JEGO ODWIEDZILAM Z NIM U JEGO MAMY...

Gość Grzmiacz
No i ma racje sam bym nie oddał

Gość upublicznij te wiadomosci
niech se wszyscy znajomi poczytaja co za dran z niego oddaj pierscinek---niech se zwroci do jubilera i kase odbierze i w ogole dobrze,ze to juz twoj były🖐️

Gość thc
Upomnij sie u rodziców, powiedz prawdę, narób mu wstydu, generalnie w sądzie masz niewielkie szanse na odzyskanie długu bez umowy na pismie.

Gość zboczony gej kafeteria
a jak u was było z seksem ?

Gość kiloalfa
no jak to jak ? leżałam jak kłoda a on mnie zawsze wali jak automat, mała pociecha, jeśli chceż to zabieraj go w pizdu i zerznij mu dupsko zeby oddał mi te pierdolone pieniadze

Gość kiloalfa
był anal i penetracja ale co z tego ?

ja jestem w gorszej sytuacji.. moj byly jezdzi autem a kredyt splacam ja.. tez policzyl sobie za mieszkanie razem.. szkoda gadac.. na odzyskanie kilkunastu tys zlotych nawet nie mam szans..

Gość kiloalfa
spokój zboczone świnie ! a ty glem b jesteś najbardziej obleśny ze wszystkich, rozumiem ze jestes gejem ale zeby tak zaczynac dzien jak lubisz to ja pierdole ja bym sie porzygała