Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaka 1234

Jak uważacie koleżanki , czy ten wózek jest coś wart ????

Polecane posty

Gość rdrdtyhiuytrrdfghj
sprawdzony model ja radze kupić

Gość samozapal2
witam, mam podobny wózek, tylko innej firmy, też zapłaciłam za niego mało jakieś 560 zeta i nie narzekam. mam taki, tylko był tańszy http://www.allegro.pl/item866912434_smart_silver_mega_gratisy_24_kolory.html jeśli chodzi o kola to są do kitu. teraz jest zima i wózek z takimi kołami bedzie ci bardzo cieżko prowadzic po śniegu, najlepiej, zebys miała takie jak mój. kolejna rzecz, te wózki sa bardzo ciezkie, wiec jeśli mieszkasz w bloku to odradzam, chyba ze na parterze. ja mam dom wiec nie musze go nigdzie dzwigać. a tak ogólnie to wózek jest bardzo fajny.

Gość kakaka 1234
Mnie się też te koła zbardzo nie podobają,ale reszta uważam że jak OK jak za tą cenę ! Maluszek będzie na świecie dopiero pod koniec marca więc sądzę,że śniegów wielkich już nie będzie:)a mieszkam na parterze akurat więc problemów z wnoszeniem również nie powinno być:)Dziękuje za rady !

Ja mam podobny tylko z duzymi kolami wiec na sniegu prowadzi sie bardzo dobrze, mieszkam w domku jednorozinnym wiec z wnoszeniem go tez nie ma problemu (waga 14kg) ale juz drugi raz bym go nie kupila. Wyglada moim zdaniem nieladnie, jest modelem 3in1 czyli moze byc wozkiem glebokim ale zwroc uwage na to ze w nim rozklada sie oparcie i to moim zdanaiem nie jest dla dziecka zdrowe. Dobrze Ci radze nie kupuj tego wozka , lepiej kup wozek gleboki osobno i spacerowke osobno ja bym tak teraz zrobila. Ja tez tak jak Ty polakomilam sie na cene i zaluje bo jakosc teg wozka poaostawia wiel do zyczenia.