Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość domnikad

PĘDZLE do MAKIJAŻU!

Polecane posty

Gość domnikad

Od jakiegoś czasu poszukuję pędzli do makijażu na allegro. Śledzę rożne aukcje. Póki co zainteresowały mnie dwie. Ciężko jest mi się zdecydować, bo bez dotyku włosia i ogólnie widoku na żywo pędzli trudno stwierdzić czy są dobrej jakości. Pierwszą opcją są te pędzle: http://allegro.pl/item868387688_naturalne_pedzle_24_sztuki_plus_7_gratis_okazja.html Kusi ilość pędzli, bo aż 24 za tak niską cenę. Dodatkowo gratis 7 pędzli w podręcznym etui. Czytałam na różnych forach opinie dziewczyn i chwalą bardzo firmę JORDANA. Oczywiście profesjonaliści by stwierdzili, że to szajs, ale ja potrzebuję pędzli do codziennego makijażu i nie stać mnie na wydanie kilka stówek Drugą opcją są pędzli mery macom http://allegro.pl/item881511400_mery_macom_pedzle_do_makijazu_15szt_ruby.html Ten sprzedawca ma dużo ofert i dość drogich dlatego zdecydowałam się na jedną z tańszych opcji 15 pędzli. I teraz które z nich? Nie znam się za dobrze na pędzlach mam zaledwie dwa nie najwyższej jakości. Może ktoś doradzi kto się zna troszeczkę na tym lub kupował przez allegro pędzle.

Gość domnikad
Teoretycznie lepiej kupić ten większy zestaw, ale może lepiej postawić na jakość? Tylko skąd pewność, że mery macom to dobra jakość skoro nigdy ich nie używałam. dlatego proszę o pomoc:)

Gość ja bym kupila w sklepie przyna
jmniej wiedzialabym ze moge produktu dotknac...i sprawdzic jaki jest

Gość pytanie śniadaniowe
Pytanie czy ty napewno będziesz umiała uzywać az tylu pędzli??? Myślę że w granmicach 10 Ci wystarczy. Obejrzyj ten filmik, nei pamiętam czy ona mówi o marce MAC czy innej ale pamietam ze tego typu estawy co ona reklamuje nei były drogie na allegro a przy 10 sztukach będzie jeszcze taniej. Pooglądaj jej filmiki o jakich markach mówi i szukaj takich firm. http://www.youtube.com/watch?v=ojfsLlfahaY&feature=channel

Gość kalina009
Pędzle do makijażu Kavai są doskonałe. Solidnie zrobione, wygodne i nie " łysieją", a w zasadzie mogę powiedzieć, że odkąd je mam / 5 miesięcy / nie spadł im ani jeden włosek z głowy. :) Pędzelkowe ideały :) :)

Gość karolinkainkainka9
Ja osobiście używam pędzli z Annabelle Minerals. Najbardziej przypadły mi do gustu pędzle do podkładu. Są świetnie wyprofilowane i mimo częstego mycia wciąż wyglądają jak nowe.

Gość gość
Mnie bardzo fajnie się sprawdzają pędzle do makijażu z Pierre Rene. Mozna je kupic pojedynczo i tylko takie, których potrzebujesz. Ja mam ich kilka i z każdego jestem zadowolona, bo sa mięciutkie w dotyku, a po myciu wyglądają tak samo ładnie, nie zmieniły swoich właściwości. No i dobrze się na nich pracuje.

Gość minimor
Jeśli chodzi o pędzle do makijażu to zdecydowanie polecam te z Annabelle Minerals. Mają bardzo ładne włosie i są dobrze wykonane zwłaszcza pędzel kabuki skradł moje serce.

Gość gość
Najlepsze pędzle dostałam u nich www.kosmetykomania.pl . Nie polecam kupować te w dużej ilości za niską cenę bo równie niska będzie ich jakość, serio ;) sama kiedyś tak się nacięłam, dlatego od tej pory kupuje pojedyncze akurat u nich, bo mają moje ulubione jako jedni z nielicznych <3

Gość ZosiaCoca
Właśnie w sporej ilości artykułów pojawiają się produkty Annabelle Minerals, a taki zestaw do makijażu nawet drogo nie wychodzi ;) Ktoś może mi wiecej powiedzieć jak skóra się zachowywała po styczności z tymi kosmetykami ? Bo przyznam, że jestem zaintersowana ;)

Gość musioloko89
Długo szukałam dobrych pędzli do makijażu, które będą dobrej jakości i nie będą strasznie drogie. Od jakiegoś czasu używam pędzli do różu z eshopannabelle. Są bardzo solidnie wykonane i mimo ciągłego mycia wyglądają jak nowe.

Jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości to zdecydowanie polecam pędzle z serii Qal Donegal. Nie kosztują dużo a są naprawdę dobrej jakości. Już kilka razy je myłam i po wyschnieciu nic sie z nimi złego nie dzieje. Ostatnim moim hitem jest pędzel w kształcie miotełkiz serii Qal do aplikacji rozświetlacza. Jest cudowny!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować