inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 ......a za dwie godziny będzie połowa dnia...... godzina 12:00 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i dobrze Napisano Styczeń 10, 2010 niech już jest czerwiec bo zwariuje kurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 .........:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 chyba za godzinke??? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieje nudą 0 Napisano Styczeń 10, 2010 idż do koscioła pomodlić się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Ja czekam na maj....... :)........ bo u mnie wakacje zaczynają się............ już właściwie od maja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 No za godzinke..... nie popatrzyłem na zegarek:P........ do kościóła ide na 18:00...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieje nudą 0 Napisano Styczeń 10, 2010 ja byłem o 11,a o 18 to mam schadzkę z kochanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 Moze tez sie dzis przejde do kosciola... Cos tak mnie jakos naszlo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 To dobrze...... a co będziecie tam robili??? ciesze się Twoim..........szczęściem :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pomoze Napisano Styczeń 10, 2010 5 [zgłoś do usunięcia] chillout23 Moze tez sie dzis przejde do kosciola... Cos tak mnie jakos naszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Ja chodze co tydzień :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 No ja dosc rzadko niestety... zazwyczaj jak jestem w pl. wieje nuda>>> jak mogles byc na 11? jest 11:09 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIRATE GIRL CECILY 0 Napisano Styczeń 10, 2010 moze ma blisko:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Nie zauważyłem i się nie zorientowałem......... dopiero 5 minut temu wstałem:D...............chillout23----->To gdzie teraz mieszkasz? bo teraz......... wnioskuje że albo przyjechałaś na chwile do Polski......... albo jesteś w innym Państwie:) w którym wybierasz się do kościoła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieje nudą 0 Napisano Styczeń 10, 2010 na 10 byłem,sorry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieje nudą 0 Napisano Styczeń 10, 2010 na 11 wróciłem do domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 Od swiat siedze u mamusi w pl :D Za tydzien mam wesele kumpla a potem wracam do siebie. Mieszkam w holandii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Każdy może zrobić taki błąd:D :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 Ale Wam sie mieszaja dzisiaj te godziny :P Chyba pobalowaliscie wczoraj? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 chillout23-----> Czyli przed powrotem będziesz się bawić jeszcze na weselu :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 Ja nie balowałem.......... do 02:40 siedziałem na kafe...................... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieje nudą 0 Napisano Styczeń 10, 2010 chodzi o to ze wczoraj nie balowalem :o wracałem po nocy 3h samochodem do domu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 No no ;) W sumie nie lubie takich imprez, bo to nie bardzo w moim klimacie (muzycznym), ale za to z paczka starych przyjaciol :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 O jakim klimacie muzycznym mówisz? bo nie zauważyłem by ktoś tutaj wspomniał o...............jakiejś muzyce :D :D :D :D.......... :) wieje nudą..... ciekawe gdzie byłeś............ że musiałeś 3h wracać do domu....?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 A ja sie wczoraj zabawilam... A mama wciaz powtarza "ustatkuj sie coreczko"! Czekam na jej pyszny rosolek, nikt nie robi tak pysznego jak ona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieje nudą 0 Napisano Styczeń 10, 2010 gdzie byłem ? U Niej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 Mowie o tych wszystkich weselnych przyspiewkach. Ajjc, jestem jeszcze troche wczorajsza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 10, 2010 chillout23------>Ustatkuj się? a co to znaczy............. załóż rodzine......... nie za wcześnie jak na 23 lata...... bo wnioskuje po nicku że tyle masz:D wieje nudą------>to pewnie musiałeś wracać odprężony i zrelaksowany...... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chillout23 1 Napisano Styczeń 10, 2010 Ja tez tak uwazam, ale moja mama z niecierpliwoscia czeka na wnuki... Chyba dlatego, ze jestem w stalym zwiazku juz prawie 5 lat. Ale mnie sie do dzieci nie spieszy ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach